Nové stránky pro Muzeum studené války

Nové stránky pro Muzeum studené války

S potěšením oznamujeme spuštění nové moderní webové stránky pro Muzeum studené války v Praze, kterou jsme vytvořili v tzv. OnePage designu.

One-Page design je typ webové stránky, která obsahuje veškerý obsah na jedné jediné stránce, místo toho, aby se informace rozdělovaly do několika podstránek. Tento přístup je oblíbený pro jeho přehlednost a snadnou orientaci, zejména pro prezentaci menších projektů nebo portfolií. 

Webová stránka je navržena s důrazem na uživatelskou přívětivost a přehlednost, což návštěvníkům umožňuje snadno najít veškeré potřebné informace. Přes historii společnosti, bohatou a jednoduchou galerii, seznámení se s pravidly muzea až po nákup vstupenek.

Webové stránky Muzea studené války cílí především na turisty, takže zde nechybí ani překlad do anglického a německého jazyka. Tím to ale nekončí, do budoucna se plánuje přidat franzouština a případně další jazyky.

Máte zájem o webové stránky?

Kontaktujte nás pro bezplatnou konzultaci na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 777 027 509.

templatemsv

Sdílet článek:
Autor:
František Fajna

webmaster, obchodní specialista

 fajna.frantisek@eabm.cz
 +420 770 144 211

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. září 2024

S potěšením oznamujeme spuštění nové moderní webové stránky pro Muzeum studené války v Praze, kterou jsme vytvořili v tzv. OnePage designu.

Václav Dobiáš | 11. září 2024

Pravidelná profylaktika, tedy čištění počítačů a notebooků, je stále mnohými uživateli podceňována. Málokdo si uvědomuje, jaké důsledky může mít zanedbání této důležité údržby. V dnešním článku vám představíme konkrétní situaci, které by se dalo předejít díky včasné profylaktice.

František Fajna | 8. červenec 2024

S příchodem letních měsíců se zvýšenými teplotami přichází také potřeba odborné péče o vaše elektronické zařízení. Prach, který se během roku hromadí uvnitř Vašeho notebooku či počítače, může zhoršit chování Vašeho zařízení.