Silný nástroj Microsoft Lists

Silný nástroj Microsoft Lists

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Představujeme Vám nástroj Microsoft Lists. Tato aplikace umožňuje uživatelům vytvářet strukturované seznamy dat, jako jsou úkoly, sledování, správa projektů, nabídkový systém, evidence pošty, evidence smluv a další podobné seznamy, které Vás napadnou a usnadní Vám společnou evidenci.

Microsoft Lists je součástí širšího ekosystému Microsoft 365 a integruje se s dalšími aplikacemi jako SharePoint, Teams a Outlook.

Mezi hlavní funkce Microsoft Lists patří:

  • Vytváření seznamů: Uživatelé mohou vytvářet seznamy podle svých potřeb. Můžete si vybrat ze šablon nebo vytvořit vlastní seznam od základu.
  • Strukturovaná data: Lists může tvořit různé typy polí jako např: textové pole, číselné pole, e-mailové pole, odkaz, výběry, datumové pole, obrázek, měna, ANO/NE a spoustu dalších věcí.
  • Přizpůsobení zobrazení: Uživatelé mohou přizpůsobit zobrazení seznamu podle svých potřeb. To zahrnuje možnost filtrovat, třídit a seskupovat data.
  • Sdílení a spolupráce: Seznamy lze sdílet s ostatními uživateli Microsoft 365. To umožňuje spolupracovat na sdílených úkolech, sledovat změny a aktualizace a vytvářet upozornění na události.

Microsoft Lists je navržen tak, aby usnadnil organizaci a správu dat a úkolů v pracovním prostředí, ať už jde o malé týmy nebo velké korporace.

Chcete se o službě Microsoft Lists dozvědět více nebo pomoci s nasazením?

Kontaktujte nás emailem obchod@eabm.cz, nebo telefonicky na 777 027 509 a naši Microsoft specialisti, Vám rádi zodpoví Vaše dotazy.

Sdílet článek:
Autor:
František Fajna

webmaster, obchodní specialista

 fajna.frantisek@eabm.cz
 +420 770 144 211

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.