Novinky v Microsoft Teams [říjen 2023]

Novinky v Microsoft Teams [říjen 2023]

Vítejte u novinek v Microsoft Teams za říjen 2023. Tento měsíc vám s potěšením představíme několik nových funkcí a vylepšení, které vám pomohou efektivněji spolupracovat, zefektivnit pracovní postupy a zůstat ve spojení se svým týmem. Přečtěte si další informace o nejnovějších aktualizacích a o tom, jaké výhody mohou přinést vám a vaší organizaci.

Nová aplikace Microsoft Teams

Největší novinkou samotné nová aplikace Microsoft Teams. Nové Teams jsou zcela novou aplikací, která byla od základu přepracována tak, aby byla rychlejší, jednodušší, chytřejší, flexibilnější a pomohla vám zůstat v proudu práce, aniž by Teams spotřebovával tolik systémových prostředků. Aplikace byla 2x zrychlena a o 50 % byla snížena náročnost na paměť.

Doporučujeme zapnout nový Microsoft Teams co nejdříve.

Aplikace Meet v Microsoft Teams

Aplikace Meet je nyní dostupná v novém Microsoft Teams, která centralizuje všechny běžné činnosti spojené s přípravou schůzek a doháněním nedostatků. Pomáhá zvýšit efektivitu schůzek tím, že zjednodušuje přípravné práce a snižuje čas strávený opětovným navštěvováním minulých schůzek. Aplikace Meet poskytuje jednotné zobrazení nadcházejících i nedávných schůzek a umožňuje rychlé vyhledávání obsahu schůzek, jako jsou chaty, soubory, agendy a sdílené dokumenty.

msnews

Společné poznámky v mobilní aplikaci Microsoft Teams

Společné poznámky umožňují účastníkům schůzky spoluvytvářet a spolupracovat na programu schůzky, poznámkách a akčních bodech (společným poznámkách jsme se věnovali v samostatném článku). Vzhledem k tomu, že společné poznámky jsou součástí Microsoft Loop, jsou vždy synchronizovány bez ohledu na to, na kolika místech se nacházejí. Přiřazené úkoly ve společných poznámkách se automaticky synchronizují s nástroji Microsoft To Do a Planner.

Nové prostředí v kanálech

Nové prostředí kanálů usnadňuje zaměření na klíčová témata, navázání kontaktu se správnými zúčastněnými stranami a vyhledávání konkrétních informací, aby váš tým mohl společně dosáhnout více. Nové prostředí obsahuje nové zobrazení konverzací v kanálech, přepracované pole pro psaní, zjednodušený panel informací, vylepšené vyhledávání v kanálech a další funkce.

msnews

Aplikace Lidé v Microsoft Teams

Rychlé nalezení osoby, kterou potřebujete kontaktovat, je pro zachování produktivity zásadní. Nová aplikace Lidé v Microsoft Teams synchronizuje kontakty z aplikace Outlook ve všech aplikacích a zařízeních Microsoft 365. Stačí několik kliknutí a můžete vytvářet, zobrazovat a upravovat kontakty. Poté je můžete rychle třídit a filtrovat, což vám usnadní najít potřebné lidi, když je potřebujete.

msnews

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailemobchod@eabm.cz pro konzultaci a nezávaznou poptávku. Pomůžeme Vám s implementací Microsoft 365, všechno zvládnete s námi. Od analýzy, přes realizaci až po proškolení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.