Společné poznámky ve schůzkách Microsoft Teams

Společné poznámky ve schůzkách Microsoft Teams

Společné poznámky jsou součásti Microsoft Loop a zůstávají tak synchronizované na všech místech, kde byly sdíleny, jako je Outlook, chat Teams, aplikace Loop, Word pro web a Whiteboard. Před schůzkou sdílejte poznámky Collaborative v chatu nebo v e-mailu a začněte společně sestavovat agendu. To pomáhá zajistit, aby každý mohl zahrnout svá témata ke kontrole se skupinou bez ohledu na preferovanou aplikaci.

Společnost Microsoft uvolnila Collaborative notes (společné poznámky) do veřejné public preview. Kdokoliv má zájem, může je jednoduše vyzkoušet.

Společné poznámky na schůzkách Microsoft Teams 

Během schůzky mohou všichni účastníci na poslední chvíli přidávat body programu, společně upravovat poznámky ze schůzky a navrhovat či přidělovat úkoly. Kdo pracuje, vidíte v horní části Společných poznámek a kliknutím na text si můžete zobrazit, kdo napsal jednotlivé části. Vedoucí projektu a přispěvatelé mohou tyto poznámky dále sdílet během schůzky i po ní, aby udrželi tempo projektu a zvýšili jeho efektivitu.

Společné poznámky na schůzkách Microsoft Teams 

Jak váš tým pokračuje v práci, může aktualizovat poznámky, odškrtávat úkoly a přidávat nové následné položky z jakékoli aplikace, ve které pracuje. Zachycené úkoly se synchronizují s aplikací ToDo a Planner, takže se všem automaticky připomínají následné kroky - jednodušší to být už nemůže.

Společné poznámky na schůzkách Microsoft Teams

Jako součásti aplikace Loop můžete snadno přenést své poznámky ze schůzky do aplikace Loop a pokračovat v práci. Přidejte svou komponentu do pracovního prostoru Loop, kde můžete na jednom místě shromáždit vše ostatní, co pro svůj projekt potřebujete. Letos na podzim vám integrace komponent Loop s aplikací OneNote umožní bezproblémové začlenění poznámek z kolaborativních schůzek do poznámkových bloků OneNote. Tyto poznámky budete moci v rámci OneNote nadále volně upravovat, což vám pomůže konsolidovat poznámky ze schůzek v jediném centralizovaném zápisníku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.