Chytrá domácnost od iGET

Chytrá domácnost od iGET

Společnost iGET je český výrobce a prodejce elektroniky, který se specializuje na produkty v oblasti chytrých domácností, bezpečnosti a komunikace. Nabízí širokou škálu produktů, které usnadňují a zpříjemňují každodenní život lidem.

Jedním z nejvýznamnějších produktů, které iGET nabízí, jsou chytré zásuvky. Tyto zásuvky umožňují ovládání připojených elektronických zařízení z mobilního zařízení nebo tabletu. To znamená, že můžete vzdáleně zapnout nebo vypnout například světla, televizi nebo klimatizaci, a to i když nejste doma. Chytré zásuvky jsou velmi užitečné pro ty, kteří chtějí šetřit energií a zároveň zlepšit svůj životní styl.

Dalším zajímavým produktem jsou bezpečnostní kamery. Tyto kamery umožňují sledovat vaši domácnost z jakéhokoli místa na světě, kde máte přístup k internetu. Kamery jsou vybaveny různými funkcemi, jako jsou noční vidění, detekce pohybu a možnost nahrávání. Tyto funkce pomáhají chránit váš domov a majetek před nežádoucími návštěvníky a zloději.

Vedle bezpečnostních kamer nabízí iGET také bezpečnostní alarmy. Tyto alarmy detekují pohyb a hluk v domě a v případě nebezpečí okamžitě upozorní majitele a příslušné orgány. Alarmy jsou velmi užitečné pro ty, kteří chtějí ochránit svůj domov a majetek.

Dalším produktem, který nabízí iGET, jsou chytré robotické vysavače. Tyto vysavače jsou schopné se samostatně pohybovat po vaší domácnosti a vysávat podlahu. Jsou vybaveny různými funkcemi, jako jsou detekce překážek a čištění podlahy. Chytré robotické vysavače jsou ideální pro ty, kteří chtějí ušetřit čas a zároveň udržovat svůj domov čistý.

Posledním produktem, který nabízí iGET, jsou mobilní telefony a tablety. Tyto produkty jsou navrženy s ohledem na moderní životní styl.

 

Veškeré produkty iGET najdete v naší nabídce.

Kontaktujte nás pro návrh řešení chytré domácnosti s produkty iGet. Kontakt obchod@eabm.cz či telefonicky 777 027 509.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.