MS TEAMS - Platnost vaší zkušební verze končí

MS TEAMS - Platnost vaší zkušební verze končí

Platnost vaší zkušební verze končí – Microsoft Teams Exploratory Trial

pokud chcete dál používat svůj produkt, kupte si předplatné. Vaše zkušební verze se odstraní například sobota 14. ledna 2023. Pokud chcete produkty dál používat, kupte si placené předplatné v Centru pro správu Microsoftu 365.


 

Pokud obdržíte uvedený mail od společnosti Microsoft, tak je to jen z důvodu ukončení zkušební verze Microsoft Teams. Microsoft začal nabízet od počátku roku 2020 v souvislosti s pandemií COVID-19 „neomezenou“ zkušební verzi Microsoft Teams Exploratory. Zkušební verze měla platnost rok, ale bylo možné její platnost prodloužit.

Nyní však již tyto zkušební verze nelze prodlužovat. Pokud budete používat tento plán i nadále, k uvedenému datu se automaticky deaktivuje a přestanou fungovat všechny s ním spojené služby (přepne se do režimu pouze pro čtení). Od okamžiku deaktivace, budete mít měsíc na to, abyste si buď přesunuli data jinam, nebo změnili cenový plán na jiný a pokračovali v užívání služeb Microsoft 365.

 

ms team exploratory

kliknutím zvětšíte

Chcete nadále plně používat Microsoft Teams?

Pokud budete chtít službu nadále používat a poradit jakou službu si vybrat nebo zajistit nasazení aplikace TEAMS ve vaší společnosti jako centrální informační místo kontaktujte naše obchodní oddělení na 558 644 011 nebo obchod@eabm.cz.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.