Novinky v Microsoft Teams [listopad 2022]

Novinky v Microsoft Teams [listopad 2022]

Microsoft neustále inovuje Microsoft Teams a přidává nové funkce, aby co nejvíce usnadnil spolupráci v týmu. Podívejte se, co společnost Microsoft v listopadu přidala.

Okamžité ankety

MS Teams okamžité ankety

Vytvářejte jednoduché ankety typu “Ano/Ne” a získejte okamžitou interakci na schuzce.

Prezentující mohou tyto ankety spouštět bez předchozí přípravy - vyslovte nahlas svou otázku a poté klikněte na ikonu odpovídající odpovědi. Microsoft Polls je jediná aplikace, která nabízí okamžitou binární anketu na jedno kliknutí.

Vyzkoušeno: Doporučujeme pro zapojení účastníků

 

Vylepšení zkušeností se zařízením Microsoft Teams Rooms Companion

MS Teams

S využitím funkce Proximity Join nyní Microsoft Teams Rooms upřednostní videostreemy účastníků, kteří jsou připojeni na dálku tak, aby se optimalizoval zážitek ze schůzky. Při připojení k existující schůzce v místnostech Teams Rooms s osobním notebookem budou videogalerie v místnosti Teams Room i na noteboocích v místnosti optimalizovány tak, aby zobrazovaly pouze videostreamy vzdálených účastníků.

 

Naplánování odeslání zprávy

MS Teams

S přibývajícím počtem lidí pracujících na dálku nebo s pružnou pracovní dobou a v různých časových pásmech může být náročné koordinovat odesílání zpráv s pracovním rozvrhem kolegy, aniž byste narušili jeho pracovní dobu. Podobně jako při odložení doručení e-mailů v aplikaci Outlook můžete nyní ručně vybrat budoucí datum a čas, kdy chcete zprávu chatu doručit. Uživatelé mohou jednoduše kliknout pravým tlačítkem myši na tlačítko odeslat a naplánovat odeslání a mít jistotu, že jejich zpráva bude doručena podle plánu.

Vyzkoušeno: Doporučujeme používat v minopracovní dobu

 

Spuštění chatu s celou skupinou

Nyní budete moci spustit chat Teams s distribučními skupinami, skupinami zabezpečení s povolenou poštou a skupinami O365. Tato funkce bude respektovat omezení počtu členů ve skupinovém chatu, které je v současné době nastaveno na 250 členů.

 

Celá historie konverzace ve vyhledávání

MS Teams

Uživatelům, kteří kliknou na výsledek vyhledávání zpráv chatu, se nyní zobrazí celé vlákno zprávy bez ohledu na její stáří. Tato aktualizace zvyšuje efektivitu, protože zajišťuje, že uživatel má k dispozici celý kontext konverzace.

 

Přepínač "Nepřečteno"

MS Teams

Uživatelé si nyní budou moci snadněji prohlížet, třídit a dohánět nepřečtené zprávy z chatu, a to tak, že si na svém panelu aktivit snadno zapnou tlačítko pro přepínání nepřečtených zpráv.

Vyzkoušeno: Doporučujeme zapnout

 

 

Zdroj a kompletní seznam novinek:
https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams-blog/what-s-new-in-microsoft-teams-november-2022/ba-p/3686698

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.