Multitasking s aplikací Outlook v novém postranním panelu prohlížeče Microsoft Edge

Multitasking s aplikací Outlook v novém postranním panelu prohlížeče Microsoft Edge

Internetový prohlížeč se stal místem, kde se v dnešní době soustředí veškerá naše práce. Na internetu je ale možné jednoduše ztratit soustředění a začít se věnovat něčemu jinému. Microsoft se proto rozhodl vylepšit prostředí Microsft Edge tak, aby zvýšil naši produktivitu.

Týmy aplikací Microsoft Edge a Outlook se spojili, aby pomohli zvýšit produktivitu a soustředěním na práci. Do prohlížeče Microsoft Edge přidali postranní panel s integrovaným Microsoft Outlook. Můžete tak jednoduše přistupovat nejen k Vašim e-mailům, ale i kalendáři, kontaktům a úkolům aniž byste museli přecházet mezi kartami prohlížeče.

edge multitasking detail

Aktuálně je tato funkce omezena pouze na osobní účty Microsoft 365, Microsoft však již nyní pracuje na podpoře pracovních i školních účtů. Až v poté se postranní panel s Outlookem a soubory na Microsoft 365, stane skvělým nástrojem ve firemním i školním prostředí, který si určitě spousta uživatelů velice oblíbí.

Nyní je ale potřeba vyčkat.

 

Kromě Outlooku najdete v postranním panelu:

  • Rychlý přístup k Vašim souborům v Microsoft 365
  • Praktické nástroje jako je kalkulačka, překladač či test rychlosti internetu
  • Vyhledávání (bohužel pomocí Microsoft Bing)
  • Hry a nakupování
  • Další aplikace lze očekávat
Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.