Elegantní a chytré zabezpečení Vašeho domu

Elegantní a chytré zabezpečení Vašeho domu

Přinášíme Vám ekonomicky zajímavý a chytrý systém se spoustou individuálních doplňků pro Vaše řešení zabezpečení bytu, domu, garáže, chaty, skladu, malé firmy apod. Technologie od společnosti iGET SECURITY M3B je víceúčelový bezdrátový GSM alarm, detektor na dveře a okna, detektor pohybu, siréna 110 dB. Zařízení je ovladatelné z aplikace iGET ALARM, která je v českém jazyce pro Android a iOS. Alarm při poplachu telefonuje nebo odesílá SMS.

K připojení příslušenství a jednotlivých detektorů k centrální jednotce nejsou nutné žádné kabely ani složité nastavování. Detektory jsou bezdrátové a většina je napájená bateriemi. Přidání dalších detektorů je otázkou několika minut. Bezdrátové detektory mají dosah až 80 m, některé i 200 m. Stačí pouze vložit baterie a umístit detektor v prostoru.

Cena základního setu je velmi příjemná a doplňkové příslušenství se pohybuje ve stovkách korun.

Centrální jednotka obsahuje slot na SIM kartu, pomocí které informuje o poplachu formou SMS nebo volání. Stačí pouze zasunout SIM kartu a zadat čísla, na která mají být zprávy odeslány nebo realizováno telefonování. Pokud by došlo k odpojení elektrického proudu, centrální jednotka obsahuje baterii s výdrží až 8 hodin a tudíž je objekt stále zabezpečen.

Aktivace a deaktivace alarmu je rovněž snadná a rychlá buď použitím bezdrátové klíčenky, klávesnice nebo mobilní aplikace. Odolné klíčenky slouží jako dálkové ovladače alarmu. Je možné aktivovat/deaktivovat alarm, zapnout poplach nebo zapnout speciální režim Doma jen na některé zóny.

iget

Obsah balení:

  • 1 x centrální zabezpečovací GSM jednotka, hlavní ovládací panel pro veškeré nastavení a kontrolu systému
  • 3 x dálkové ovládání – klíčenka pro rychlou aktivaci a deaktivaci alarmu bez zadávání kódu
  • 1 x bezdrátový magnetický detektor pro zajištění dveří nebo oken, který hlídá jejich otevření
  • 1 x bezdrátový pohybový PIR detektor pro detekci pohybu v místnosti
  • 2 x varovná nálepka pro výstrahu na zabezpečený objekt
  • 1 x vnitřní siréna s hlasitostí 110 dB
  • 1 x napájecí adaptér pro centrální jednotku (ta obsahuje i dobíjenou baterii s výdrží 8 hod.)
  • 1 x podrobný uživatelský manuál v českém, slovenském a maďarském jazyce

 

Zabezpečte svou domácnost

Celý systém Vám můžeme nastavit a dodat na klíč. Základní balíček nabízíme již za 2.099 Kč bez DPH.
Pro objednávky kontaktujte naše obchodní oddělení na obchod@eabm.cz nebo 558 644 011.

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.