lakum.cz - s rysem v čele

lakum.cz - s rysem v čele

Tento rok jsme aktivně pracovali na nové internetové prezentaci pro strojírenskou společnost Lakum, která již nyní patří mezi jedny z nejhezčích webů, který jsme realizovali.

Projekt lakum.cz je krásnou ukázkou toho, jak i z malého webu může vzniknout opravdu nádherná internetová prezentace. Cesta však není jednoduchá.

Na začátku byl požadavek klienta na novou moderní internetovou prezentaci. Samozřejmě prvním a hlavním kritériem byla cena projektu. Již během realizace se ale projekt rozvinul z malého projektu www stránek v obrovský projekt v rámci kterého se řešil:

  1. Wireframe
    V rámci návrhu wireframu se navrhlo uživatelsky přívětivé a přehledné ovládání.

  2. Grafický návrh
    Grafický návrh webu neskončil u samotného návrhu www stránek, ale celý firemní vizuál včetně firemního maskota v podobě beskydského rysa.

  3. SEO analýza
    V rámci SEO analýzy se vydefinovaly silné a slabé místa aktuálního webu a mohlo se tak zaměřit na optimalizaci těchto míst.

  4. Copywriter
    Veškeré texty, kromě novinek, prošly přes copywritera, který texty zoptimalizoval pro lepší čtivost a lepší dohledatelnost pro Google a Seznam.

  5. Grafické odladění jednotlivých stránek
    V rámci úpravy obsahu se však musel znovu optimalizovat grafický návrh, aby obsah byl mnohem více poutavější, což se nám společně s grafikem skvěle povedlo.

  6. Překladatelský servis
    Téměř celý web byl přeložen nejen do angličtiny, ale také do němčiny. Vše, kromě novinek, které jsou tvořeny pouze v češtině.

  7. Napojení na další systémy
    Web je napojen na externí marketingový nástroj (pomocí naprogramovaného napojení na API), díky kterému má klient spoustu dalších možností, jak pracovat s návštěvníky webu a jak oslovovat své aktuální zákazníky.

A spousta dílčích, menších, o to důležitějších úkolů

Díky těmto změnám se projekt protáhnul, na výsledku je to však znát. Díky společné práci všech specialistů na dané problematiky, vznikla jedinečná www prezentace, na jejímž dalším rozvoji se budeme i nadále podílet.

 

Líbí se Vám tyto stránky?

Rádi byste měli také jedinečné www stránky, které by vyčnívali nad Vaší konkurencí a nabízeli Vašim klientům něco navíc? Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci telefonicky na 558 644 011 nebo emailem na info@eabm.cz.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.