S eABM ke sportu s olympijskými ambicemi

S eABM ke sportu s olympijskými ambicemi

Pro PKBVA jsme vytvořili novou oficilání prezentaci, která má za cíl nejen představit beachvolejbalovou akademii, ale také zpopularizovat samotný sport beachvolejbalu široké veřejnosti a přivézt tak k němu jak nové hráče, tak nové publikum.

 

pkbva foto 2

Co si představit pod pojmem „PKBVA“?

Přemysl Kubala Beachvolejbalová akademie – Akademie, jež je Vás schopná naučit hrát plážový volejbal na té vůbec nejvyšší úrovni, a to zejména díky profesionálnímu přístupu kvalifikovaného realizačního týmu, jež vede zkušený olympionik Přemysl Kubala.

Přemysl Kubala je vrcholový olympijský sportovec a zároveň člověk, který se o spolupráci s námi zasloužil, založil tuhle akademii spolu s dalšími významnými a talentovanými lidmi z jednoduchého důvodu. Celý tým do jednoho se cítí být jako tým, který chce trénovat, chce předat spoustu zkušeností a zároveň – možná to nejdůležitější – chce dělat to, co je nejvíce baví a naplňuje.

Ke sportu, a to k jakémukoliv, je potřeba přistupovat s vášní a s chutí si jej naplno užít. U beachvolejbalu to platí dvojnásob.

pkbva foto 1

Beachvolejbal je pro širokou veřejnost šitý na míru

Co k beachvolejbalu neodmyslitelně patří?

Písčité pláže, nádherné letní sluneční dny a samozřejmě krásné holky v plavkách J. Ano, k beachvolejbalu patří přesně to, co snad každý miluje. Následně si přidejte k potřebnému vybavení samotné plavky, kulatý míč a nějakou síť. Pokud těch pár věcí seženete, stačí se nabít pozitivní náladou a energií a můžete hrát. Říkáte si, že to nemůže být všechno? No, jasně. Další velice důležitou součástí bývá publikum. Nesmírnou výhodou beachvolejbalu ovšem je, že se jedná doslova o tak krásný sport, který přitahuje i naprostou většinu cizích lidí k tomu, aby se na Vás při hraní dívali…. Zejména to tedy platí u pánského publika, kdy se díky holkám v plavkách beachvolejbal stává nesmírně populárním sportem.

Sportem ke zdraví

Obecně není žádnou novinkou, že sportování posiluje fyzickou zdatnost, psychickou mentalitu i imunitní systém. A samozřejmě, že i u beachvolejbalu platí teze “sportem ke zdraví”. Sport, u kterého je potřeba pohyb, není rozhodně k zahození a může Vám pomoci zlepšit Váš život a Vaše životní návyky k lepšímu...

Ze všech těchto důvodů proto nezahálejte, a mrkněte na nový web, který jsme ve spolupráci s PKBVA vytvořili, a třeba si přeci jen k beachvolejbalu najdete i nějakou tu cestičku…

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.