Programátoři s hlavou v oblacích (v cloudu)

Programátoři s hlavou v oblacích (v cloudu)

V dnešním článku Vám představíme další část naší nové pobočky - tentokrát se podíváme do kanceláří našich programátorů, kteří se často nacházejí myšlenkami v oblacích, nyní je však naleznete v prvním patře.

Přestože některým našim programátorům by více vyhovovala temná místnost bez oken, mají nově k dispozici celé první patro naší nové pobočky, ve kterém najdete prostorné a vzdušné kanceláře, kde se mohou nerušeně věnovat své práci.

Na stěnách pak najdete obrovské tabule většinou popsané poznámkami, náčrty, kódy, wireframy a diagramy pro úspěšnou realizaci projektů, které pro běžné lajky nebudou vůbec pochopitelné.

V případě programátorů Vás pak může překvapit neuvěřitelné ticho - jediné co můžete slyšet, je neustávající zvuk kláves. Programátoři jinak sedí u počítačů zcela tiše se sluchátky na uších se svou oblíbenou hudbou.

Právě proto do těchto kanceláří vcházejte opatrně abyste naše programátory nepolekali.

Náš programátorský tým je připraven na řešení vašich požadavků z oblastí výroby internetových stránek, eshopů, intranetů i mobilních aplikací.

 

Ke každému projektu přistupujeme individuálně a s vysokým důrazem na kvalitu výsledné práce.

Jestliže plánujete nový projekt a chcete opravdu profesionální výsledek, kontaktujte naše obchodní oddělení (obchod@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509). Spojíme se s Vámi a společně vytvoříme projekt, na který budeme jistě všichni pyšní.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.