Microsoft Teams – jak efektivně pracovat v týmu nebo učit ONLINE

Microsoft Teams – jak efektivně pracovat v týmu nebo učit ONLINE

Všichni známe a dlouhodobě používáme aplikaci Skype, určený jak pro soukromou, tak firemní komunikaci. Společnost Microsoft ovšem aplikaci Skype postupně nahrazuje novou a skvělou aplikací Microsoft Teams, která přináší spoustu dalších funkcí a nástrojů, jež zvýší efektivitu Vašeho firemního týmu. Pozvěte všechny spolupracovníky nebo žáky na chat, schůzku nebo hovor a spolupracujte prostřednictvím jediného místa bez ohledu na to, kde právě jste. Aplikaci je možné používat zdarma nebo společně s produkty Microsoft 365, kdy získáte další výhody společné práce. Aplikace je také skvělá a velmi jednoduchá pro online výuku ve školách.

  • Chatujte odkudkoli
    Podělte se o své názory a vyjádřete svou osobnost. Posílejte GIFy, nálepky a emoji ve skupinových chatech i individuálních konverzacích.
  • Sejděte se, ať jste kdekoli
    Stisknutím jednoho tlačítka okamžitě přejdete ze skupinového chatu do videokonference. Ať už má tým 10, nebo 10 000 členů, může se sejít na jednom místě, a to bez ohledu na to, z kolika míst se připojí.
  • Volejte odkudkoli
    Už nebudete muset vykřikovat: „Kdo nám tady přibyl?“ Eliminujte stres při konferenčních hovorech díky volání přes MS Teams a funkcím Telefonní systém, Volací plán nebo Přímé směrování.
  • Spolupracujte odkudkoli
    Už nikdy se nebudete muset pouštět do horečnatého vyhledávání souborů. V MS Teams můžete v reálném čase otevírat, sdílet a upravovat dokumenty z Wordu, Excelu, i z Powerpointu.
  • Online schůzky
    Pořádejte audiokonference, videokonference a webové konference s kýmkoli. Získejte funkce, jako je podpora plánování, pořizování poznámek ze schůzek, sdílení obrazovky, nahrávání schůzek a zasílání rychlých zpráv.
  • Živé události
    Jakákoli setkání můžete pořádat jako živé události – velké schůzky, webináře, celofiremní akce a prezentace, na které můžete pozvat až 10 000 účastníků z vaší organizace i mimo ni – pomocí funkce pro živé události v Teams.
  • Audiokonference
    Umožněte uživatelům připojovat se ke schůzkám na cestách pomocí globálního čísla pro vytáčené připojení nebo se navzájem přímo kontaktovat. Potřebují k tomu jenom mobilní zařízení a Teams.

 

Klíčové rozdíly mezi placenou verzí a verzí zadarmo 

 Microsoft Teams zdarmaMicrosoft Teams
Vlastnosti    
Maximální počet členů 500 000 za organizaci Potenciálně neomezeno s podnikovou licencí
Úložiště souborů 2 GB/uživatel a 10 GB sdíleného úložiště 1 TB/uživatel
Přístup pro hosty
zaškrtnutí
zaškrtnutí
1:1 a seskupení online audio a video hovorů
zaškrtnutí
zaškrtnutí
Schůzky kanálu
zaškrtnutí
zaškrtnutí
Sdílení obrazovky
zaškrtnutí
zaškrtnutí
Plánované schůzky
zaškrtnutí
zaškrtnutí
Záznam schůzky  
zaškrtnutí
K dispozici v Microsoft Streamu
Telefonní hovory a audiokonference  
zaškrtnutí
Správa    
Nástroje pro správu uživatelů a aplikací  
zaškrtnutí
Sestavy využívání služeb Microsoft 365  
zaškrtnutí
Smlouva SLA s 99,9% finanční dostupností  
zaškrtnutí
Konfigurovatelné uživatelské nastavení a zásady  
zaškrtnutí

 

Jak pracovat s Microsoft Teams z pohledu zaměstnance

Jak pracovat s Microsoft Teams z pohledu učitele

 

Microsoft Teams můžete stahovat zde:
https://www.microsoft.com/cs-cz/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software

 

Spojte síly s našimi experty, Microsoft Teams a dosáhněte na vyšší příčky.

Poradíme Vám s nasazením, používáním a případně i licencováním. Kontaktujte nás na 777 027 509 nebo emailem na obchod@eabm.cz

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.