Proč kupovat nové, když můžete mít staré s dvouletou zárukou

Proč kupovat nové, když můžete mít staré s dvouletou zárukou

Naše společnost se nově stala partnerem distributora pro prodej repasovaných počítačů. Repasované počítače jsou skvělou volbou pro školy a firmy, které potřebují kvalitní IT vybavení za skvělou cenu. Tyto repasované počítače jsou také skvělou volbou pro domácí použití jak pro běžné používání, tak pro zpracovávání multimédií či hraní her.

V naší nabídce repasovaných počítačů najdete výkonné modely počítačů a notebooků jen renomovaných výrobců značek Dell, HP a IBM Lenovo..

Nezávazná poptávka

Neváhejte nás kontaktovat pro nezávaznou nabídku repasovaného počítače či notebooku na email obchod@eabm.cz.

Podívejme se na to, co je vlastně ten repasovaný počítač zač.

Většinou se jedná o vyřazené počítače z korporací, bank a různých institucí. Možná víte, že tyto organizace si techniku nekupují, ale pronajímají na pevně danou dobu, která je obvykle 2, nebo 3 roky.
Často se může také stát, že jde o úplně nové stroje, protože je firmy měly zabalené ve skladu pro případ, že budou pro své zaměstnance potřebovat nové zařízení.

Po uplynulém pronájmu dochází k pravidelné obměně a modernizaci techniky, při které dojde ze strany dodavatele k dodání nové a stažení původní techniky, které se následně ujme specializovaná firma a provede kompletní repasování.

Repasování

Jedná se o kompletní rekonstrukci techniky spočívající v profesionálním vyčištění počítače, opravy vzniklých vad, výměny pevných disků za nové a to již SSD. Následně proběhne detailní otestování zařízení včetně jeho výkonnosti a funkčnosti.

Proč koupit repasovaný počítač?

Hlavním důvodem je samozřejmě cena, nicméně je důležitý stav techniky a výkon spočívající v nabízených konfiguracích. Naše společnost Vám nabízí repasované počítače a notebooky, které jsou 100% v pořádku. Za tím si stojíme a právě proto dáváme na repasované počítače nadstandardní záruku 24 měsíců.

Techniku máme u nás k vidění skladem nebo vám můžeme poslat fotografie přímo výrobku, který si vyberete. Naše repasované počítače vás nadchnou, pokud od nich očekáváte spolehlivost, odolnost, výkon, vysoké rozlišení displeje a skvělou cenu.

K repasovaným počítačům si můžete přikoupit nejnovější operační systém Windows 10, kancelářský balík Office, nebo vám naši linuxoví specialisté připraví počítač kompletně na systému Linux.
Samozřejmě můžete využít náš servisní balíček „CHANGE_PC“ který obsahuje za pevně stanovenou cenu kompletní výměnu vašeho počítače za nový, kdy dojde k záloze vašich dat ze starého počítače a kompletní přetažení na nově instalovaný repasovaný počítač.

 

ProduktPopisCena bez DPHCena s DPH

Microsoft Windows 10 HOME

Licence operačního systému zejména pro domácí používání.

400,-

484,-

Microsoft Windows 10 PRO

Licence operačního systému zejména pro firemní používání.

600,-

726,-

Microsoft Office 2019 pro domácnosti

Licence kancelářského balíku pro 1 počítač, který musí mít Windows 10.

2.785

3.370

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Roční předplatné na vždy nejnovější  kancelářský balík obsahující Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a Publisher. Licence je pro 1 PC, 1 tablet a 1 mobilní zařízení. 1 TB online na uložišti OneDrive pro dokumenty, fotografie a videa pro úpravu a sdílení odkudkoli

60 minut volání přes Skype měsíčně

Počítač musí mít Windows 10.

1.225

1.482

Microsoft Office pro firmy a školy

Vzhledem k mnoha možnostem licencování, kontaktujete naše obchodní oddělení, které vám připraví nabídku na míru vašim potřebám

Volejte 558 644 011

Volejte 558 644 011

Servisní balíček „CHANGE_PC“

Instalace a konfigurace operačního systému Windows 10, záloha starého počítače a obnovení na novém počítači.

990,-

1.198,-

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.