Novinky ze světa IT

Novinky ze světa IT

Jak jsme slibovali, přinášíme Vám pár informací o kterých jsme se dozvěděli na odborných konferencích v minulém týdnu. Přinášíme Vám tak pár tipů pro modernizaci a nákupy.

HP Neverstop

Společnost Hewlett Packard přichází s revoluční technologií u laserových tiskáren HP Neverstop, které jsou prvními laserovými tiskárnami na světě bez tonerových kazet. Tiskárny fungují na principu tankovacího systému, kde tankovací náplň na 2500 stran stojí pouhých 240 Kč bez DPH, což plně vynahrazuje vyšší pořizovací cenu tiskáren.

Vybrat si můžete multifunkční variantu tiskárny za orientační cenu 5600 Kč bez DPH nebo verzi obyčejné tiskárny za orientační cenu 4800 Kč bez DPH (aktuální přesné ceny Vám sdělíme emailem na obchod@eabm.cz).

Mobilní tiskárny fotek

Jestliže ještě nemáte vymyšlen vánoční dárek, tak zde máme dle našeho názoru zajímavý tip. Mobilní tiskárnu fotek, která nepotřebuje žádný inkoust ani toner, jen speciální foto papír o rozměru 5 x 7,6 cm. Můžete tak tisknout momentky okamžitě z mobilu a ještě je zdokonalit emotikony nebo rámečky díky vlastní aplikaci.

  • orientační cena tiskárny: 2050 Kč bez DPH
  • orientační cena 50 ks foto papíru: 220 Kč bez DPH

Ekologický tisk

Ani nám ajťákům není lhostejná ekologie, takže můžeme vřele doporučit výrobky společnosti Epson, která se nebojí revolučních technologií a již dlouhodobě nabízí tiskárny na bázi inkoustové technologie místo laserové. Dle našeho názoru je aktuálním a budoucím trendem nasazování inkoustových zařízení i v kancelářském prostředí a to zejména z důvodů nižších tiskových nákladů, nižší spotřeby elektrické energie, nižších nákladů na servisní úkony a také výše uvedené ekologie, kdy jsou díky plně recyklovatelnému spotřebnímu materiálu výrazně sníženy dopady na životní prostředí.

Pro domácnosti a menší firmy jsou vhodné modely tiskáren řady EcoTank a WorkForce. Pro nasazení ve větších firmách jsou pak modely WorkForce Pro a Enterprise. Napište nám na email obchod@eabm.cz, budeme Vás kontaktovat a vypracujeme Vám komplexní nabídku tiskového řešení.

Tiskárny Ecotank začínají na velmi zajímavé ceně již od 2800 Kč bez DPH, řady WorkForce Pro pak od 3500 Kč bez DPH. Spočítáme Vám také přesně úspory tisku proti Vašemu současnému řešení.

Ergonomie na pracovním stole

Jestliže bojujete na stole s nedostatkem místa, tak s velmi zajímavým řešením přichází u svých monitorů společnost Samsung. Jedná se o modelovou řadu, která lze velmi důmyslně uchytit na hranu stolu.

Samsung MT LCD 27" - plochý, VA, 3000:1, 2560x1440 (QHD), 16:9, 250cd/m2, 144Hz, HDMI, mini Display Port, 4 ms

Orientační cena: 6400,- Kč bez DPH

 

Vybrali jsme nejzajímavější novinky a o ostatních Vás budeme informovat individuálně při řešení Vašich požadavků nebo našich návrzích zlepšení Vašeho IT.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.