Varování před útoky na Microsoft Outlook

Varování před útoky na Microsoft Outlook

US Cyber Command (něco jako náš Národní bezpečnostní úřad) varuje před novým hackerským útokem na poštovního klienta MS Outlook, jenž umožňuje útočníkům napadnout Váš počítač.

Hackeři mají zneužívat chybu v Outlooku, díky kterému můžou Váš počítač napadnout, infikovat virem či ransomwarem. Naštěstí již existuje opravná aktualizace, která Vás ochrání. Doporučujeme Všem zkontrolovat aktualizace MS Outlook (nejlépe pak celého balíku Office).

 

Máte svůj počítač v bezpečí?

Nejste si jistí aktualizací či bezpečností Vašeho počítače? Rádi Vám pomůžeme - na dálku se k Vám připojíme a operační systém a kancelářský balík Vám aktualizujeme a zkontrolujeme Váš počítač. Stačí jen zavolat na 777 027 509 a domluvit se na termínu.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.