S eABM po medvědích tlapkách

S eABM po medvědích tlapkách

Nejenom za počítačem najdete naše techniky. Od minulého roku nás velice často naleznete nejen na hřišti, ale také na horách. Tento rok se vydáváme po medvědích tlapkách.

Po medvědích tlapkách pod nejvyššími vrcholy Beskyd!

Po medvědích tlapkách pod nejvyššími vrcholy Beskyd se můžete vydat společně s 5 zvířátky, kteří jsou maskoty jednotlivých tras. Místní znalci a domorodci vybrali ta, podle nich, nejzajímavější místa a krásné výhledy.

Více informací naleznete na webu https://www.pomedvedichtlapkach.cz/


Pro návštěvníky Beskyd je připraveno hned 5 turistických tras. My jsme si jako první trasu zvolili oranžovou, liščí trasu. Všechny tyto trasy jsou nenáročné a vhodné nejen pro děti, ale také pro sváteční turisty. Ujít tyto trasy zvládne opravdu každý.

Oranžová stezka – liška

Jelikož naši turistickou skupinu tvoří i nejmenší, vybíráme nenáročné trasy vhodné i pro ně. Začátek našeho výletu započal na vlakovém nádraží ve Frýdku-Místku. Do Beskyd se totiž nejlépe dostanete pomocí vlaku, který Vás doveze přímo do srdce Beskyd. Od vlakového nádraží na Ostravici jsme však již šli po svých.

Cestujte chytře

Ajťáka ve vlaku poznáte 100%. Jízdenky mají ve svém smartphonu v aplikaci “Můj vlak”.

Jen chvíli Vás tato trasa povede po silnici - velice brzy Vás trasa přivede k již uzavřené sjezdovce a Beskydy Vám odkryjí své krásy. Chvílemi nebudete vědět, co fotit dříve. Trasa Vás dovede až ke golfovým hřištím, jež společně s Ondřejníkem vytvářejí nádherné scenérie.

Cíl naši trasy byl na vlakové zastávce “Ostravice - zastávka”. Tedy trasa, jež vlaku trvá dvě minuty, nám s dětmi zabrala skoro tři hodiny. Jelikož jsme však nikam nespěchali, výlet jsme si maximálně užili a již nyní plánujeme další výlety.

Foto

po medvedich stopach foto

Závěr

Pokud hledáte nenáročné trasy vhodné i pro malé děti, jsou trasy po medvědích tlapkách skvělou volbou. Nejen že jsou nenáročné, provedou Vás krásnými scenériemi Beskyd a Vy tak budete mít možnost si na chvíli odpočinout od shonu moderního světa.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.