GRUNAMED - aneb proč by i lékaři měli mít svůj web

GRUNAMED - aneb proč by i lékaři měli mít svůj web

Webové stránky jsou prakticky Vaše internetová vizitka a ne nadarmo se říká, že kdo není na internetu, jako by neexistoval. A protože nejsme na internetu omezení nějakými fyzickými rozměry, můžeme k této vizitce přidat i spoustu dalších informací či dokonce možnosti interakce, které Vaši návštěvníci mohou ocenit. A právě takové webové stránky jsme vytvořili pro GRUNAMED - praktické lékařky pro dospělé.

Všechny informace na jednom místě

Pro paní doktorky MUDr. Libuši Grunovou a MUDr. Irenu Grunovou jsme vytvořili webové stránky (grunova.cz), které jejich klientům/pacientům umožní snadný a rychlý přístup k informacím. Návštěvníci na webu najdou přehled o poskytovaných službách, třeba očkování nebo tapingu. Nechybí také další informace, například o vybavení ordinace, smluvních pojišťovnách či o tom, jak se objednat na vyšetření.

Součástí stránek je samozřejmě i kontakt na ordinaci, včetně kontaktního formuláře, kde pacient může pro svou snadnější identifikaci lékařem zadat také rok narození.

grunovaweb mobile

Zaujaly Vás tyto stránky?

Jste lékař a přejete si také web pro své pacienty/klienty? Nebo máte zájem nechat své webové stránky modernizovat či chcete vytvořit úplně nový web? Neváhejte a kontaktujte nás na e-mailem info@eabm.cz či telefonicky na +420 777 027 509.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.