2. Turistický výlet eABM - Lysá hora

2. Turistický výlet eABM - Lysá hora

První firemní turistický výlet nás tak nabudil, že hned další týden jsme se rozhodli zdolat Lysou horu. Tentokrát již v menším počtu.

Po prvním společném firemním výletu jsme zjistili, jakou má kdo fyzičku. I právě proto jsme nevolili žádný náročný pochod. Pár členů se však heclo a hned další víkend vyrazilo na Lysou - nejvyšší horu Moravskoslezských Beskyd.

Tentokrát se na trasu vydalo bez dětí - tedy téměř. Celou dobu se pohodlně nesl nejmladší člen týmu eABM, kterému je pouhý jeden rok.

Začátek trasy se nesl ve velmi rychlém tempu. Z Ostravice jsme vyrazili velice rychle a zastavili se až na úrovni RC Sepetná, kde probíhala registrace na akci “Nahoru na horu”, které jsme se zúčastnili.

Věděli jste?

Pro RC Sepetná jsme vytvořili veškeré internetové stránky a rezervační systém, ale také zajišťujeme kompletní provoz jejich IT v rámci služby Outsourcing.

Výšlap na vrchol Lysé hory nebyl zcela jednoduchý - díky ustavičnému dešti, který trval několik dní, byla z cesty téměř řeka. Nám naštěstí již počasí přálo a mohli jsme si po delší době užít slunečného dne.

Vrcholu Lysé hory jsme dosáhli za 2 hodiny a 16 minut. Samozřejmně jsme nemohli vynechat hladící bod, společné foto a zasloužený oběd.

Věděli jste?
Na Lysé hoře provozujeme již přes 10 let webovou kameru pro Turistické informační centrum Frýdek-Místek.

Z Ostravice jsme sice vyšli, cílem trasy však byl Frýdlant nad Ostravicí, do kterého jsme se dostali trasou kolem Satinských vodopádů, jejichž návštěvu můžeme doporučit.

Celá trasa nám pak trvala “jen” 5 hodin a 20 minut (v čase je započtena i registrace na akci a dílčí zastávky), ušli jsme celkem 18.33 kilometrů a byli jsme velice příjemně unaveni. Náš výkon byl měřen chytrým náramkem Mi Band 2 (jak také u ajťáku jinak).

Podívejte se na výběr pár fotek z našeho výletu do fotogalerie.

fotogalerie lysa hora

Pokud byste se chtěli vydat na túru s námi, napište nám email info@eabm.cz a my Vás budeme informovat o našich turistických výletech a plánech.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.