Renovace tonerů se vyplatí

Renovace tonerů se vyplatí

Stále nevíte, zda se vyplatí zakoupit si renovovaný toner? Co znamená renovace?

pexels photo 85689

Co je alternativní kazeta a jak probíhá její výroba?

Alternativní (kompatibilní) tisková kazeta je nová vyrobená kazeta, která má veškeré komponenty nové a nepoužité. Jediné, co není zcela nové, je tzv. "tělo" kazety (plastový obal).

Nicméně i tento díl je podroben přísné kontrole při výběru vhodnosti použitelnosti. Tyto kazety vyčistíme, zkontrolujeme a poté osadíme výhradně novými komponenty. Následně každá kazeta, která opouští výrobu, je otestována a následně zajištěna sealem a čipem. Na expedici se poté kazeta polepí příslušnými polepkami, vloží do vzduchem plněného ochranného obalu a nakonec zabalí do krabice. Takto připravená tisková kazeta je připravena k expedici.

Co je renovace tiskové kazety a jak probíhá její renovace?

Renovace tiskové kazety probíhá dvojím způsobem. Buď od zákazníka vyzvedneme prázdnou vypsanou kazetu, nebo pro renovaci použijeme kazetu z našich skladových zásob. Samotná renovace tiskové kazety začíná rozebráním a vyčištěním dle technologického postupu, kde vyškolený technik posoudí, které komponenty je potřeba vyměnit a které mohou být opakovaně použity. Po zrenovování je kazeta odevzdána na nezávislé otestování a dále je postup stejný jako u alternativní kazety.

Jaký je rozdíl mezi alternativní a renovovanou kazetou?

Hlavním rozdílem mezi oběma kazetami, je to, že u alternativní kazety se jedná o 100% nový výrobek.

Renovováním nebo zakoupením alternativní kazety nejen ušetříte peníze za dražší originály, ale také podpoříte ekologii.

Naše dodávky je možno realizovat v režimu tzv. "Náhradního plnění" dle zákona o zaměstnanosti č.435/2004sb. na základě vzájemné dohody.

U všech kazet garantujeme stejnou výtěžnost (počet vytištěných stran) jako u kazet originálních. Výtěžnost kazet se testuje dle principů a normy ISO/IEC 19752.

Součástí záruky za tiskové kazety je převzetí veškerých platných záručních podmínek za tiskárny a kopírky našich obchodních partnerů, včetně poskytování záručního a pozáručního servisu na tato zařízení.

Na dodávaný spotřební materiál poskytujeme následující záruky:

  • 24 měsíců na originální kazety
  • 36 měsíců na renovované kazety
  • 48 měsíců na kompatibilní kazety
  • doživotní záruku na mechanické části kazety

 

Kontaktujte nás nebo rovnou navštivte náš showroom. Při stálých odběrech poskytujeme bonusový program nebo množstevní slevy. Těšíme se na spolupráci.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.