Monitor SW2700PT – ocenění „Tip” od FotoVideo

Monitor SW2700PT – ocenění „Tip” od FotoVideo

Časopis FotoVideo ocenil pozitivní recenzí 27” monitor pro fotografy BenQ SW2700PT. Poměrem cena a výkon hrdě válcuje ostatní konkurenční profesionální modely na trhu.

BenQ SW2700PTTip FotoVideo BenQ SW2700PT

Spolehlivý pracant pro kvalitní fotografii.

Nabízí vybrané špičkové vlastnosti pro vysokou věrnost, přesnost a konzistenci barev a zároveň plnou kompatibilitu s digitálními zrcadlovkami. Pokud chcete opravdu věrnou reprodukci fotografií, stačí se klidně spolehnout na garantované 99% pokrytí gamutu AdobeRGB, kalibraci provedenou výrobcem, která obsahuje graf parametru Gama a také grafické vyjádření pokrytí barevného gamutu pro barevné prostory Adobe RGB a sRGB.

Z recenze FotoVideo, září 2016:

„Nový monitor BenQ SW2700PT se hrdě řadí mezi to nejlepší, co v současné době na našem trhu máme, byť se nemůže zcela rovnat svému kolegovi či konkurenčním profesionálním modelům, které se ovšem pohybují v cenových relacích dvoj- až trojnasobně vyšších! Doporučuji si jej prohlédnout, případně krátce vyzkoušet v některé ze specializovaných prodejen a věřím, že dáte na má slova, že poměr cena/výkon je ohromující. Je to dost jasná volba.“

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.