Vostrá tvář nových desktopů 3x50

Vostrá tvář nových desktopů 3x50

Využijte cenově výhodného nákupu desktopových sestav Vostro 3250 v provedení Small Form Factor a mini tower Vostro 3650 – hodí se pro práci i zábavu. Na všechny sestavy platí tříletá záruka Next Business Day.

Vostro 3650

Vostro 3650 3250Šetří prostor bez omezení výkonu.

Získejte zpět téměř polovinu místa na pracovním stole díky počítači Vostro v provedení mini-tower. Díky našemu revolučnímu designu neztratíte výkon, funkce ani spolehlivost. Prošel špičkovým testováním kvality, můžete si tedy být jisti, že je dobře vybaven pro dlouhodobé používání ve vaší firmě.

Vysoký výkon a úspornost – vybavte svou firmu a svou práci výkonem nejnovějších procesorů Intel® a až 16 GB vysokorychlostní paměti RAM. Vše potřebné budete mít stále po ruce – desktop je vybaven až 2TB pevným diskem, podporuje až 6TB pevný disk. Mezi další pozitiva patří škálovatelnost, snadný multitasking, podpora více displejů, nový ventilační systém i filtr redukující prach.

Windows 10 Pro – nejlepší kombinace funkcí systému Windows, které znáte, a nových vylepšení, která si zamilujete. Nyní si můžete zakoupit vybrané konfigurace nebo zdarma upgradovat na všech počítačích Dell.

Vostro 3250

Kompaktní a vybavený funkcemi.

Je nabitý výkonem, ale nový ventilační systém udrží váš systém chladný. Pracujte celý den rychle a pohodlně díky nejnovějším procesorům Intel® a až 8 GB vysokorychlostní paměti RAM, které poskytují vysoký výkon a spolehlivou výkonnost. Díky integrované technologii WiFi nebo gigabitovému ethernetovému připojení budete stále ve spojení pro přenos důležitých podnikových dat.

Rychlejší multitasking – spouštějte více aplikací rychleji a užijte si ostrý a kvalitní obraz všech aplikací od tabulek aplikace Excel až po úpravy videa díky až 2GB volitelné samostatné grafické kartě. S velkým úložným prostorem (až 2TB pevný disk) můžete bez obav z nedostatku místa ukládat a přistupovat k prezentacím, dokumentům a médiím.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.