Moto X Force, poslechne na slovo

Moto X Force, poslechne na slovo

Stručně řečeno s novým smartphonem Moto X Force můžete cokoliv. Má nerozbitný displej, silný osmijádrový procesor, 21MPx fotoaparát, který pořídí ostré fotky i při nedostatku světla, a nabízí několik hlasově ovládaných funkcí.

Lenovo Moto X Force

Nebojte se o něj, nebojte se s ním.

Smartphone je vybaven zcela novým displejem Moto ShatterShield, který je prvním nerozbitným displejem na světě. S baterií, která vydrží až 48 hodin, nabíjením TurboPower a 21MPx fotoaparátem vás nenechá ve štychu. Výkon osmijádrového procesoru Qualcomm Snapdragon 810 umožňuje bezproblémové hraní her, streamování videa a neuvěřitelně rychlý multitasking.

Displej Moto poskytuje jednoduchý a diskrétní náhled na zpozornění a aktuální informace, i bez odemknutí telefonu zjistíte, o co jde.
Aby vám zůstaly volné ruce, můžete telefon ovládat hlasem. Třeba si vyžádat popis trasy, vyhledat informace nebo se prostě jen na něco zeptat a nemusíte se telefonu vůbec dotknout.

Povely Moto spouštějí v reakci na vaše gesta různé akce. Funguje to přirozeně, instinktivně a hlavně okamžitě. Například stačí zakroutit zápěstím a telefon spustí fotoaparát, aniž byste přístroj museli odemykat.

Lenovo Moto X Force1

Lenovo Moto X Force1

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.