Aspire F 15, ať žijí funkce!

Aspire F 15, ať žijí funkce!

Kromě lákavé snížené ceny nabízí představitel řady Aspire F 15 řadu možností. Potěší vás kombinace zajímavých funkcí, krásně texturovaný vnější povrch předčí vaše očekávání.

Aspire F15Aspire F 15

Vybroušeně provedené potěšení pro vaše smysly.

Vnější povrchová úprava s textilním vzorem a neotřelými barvami je příjemná na dotek. Vnitřní kovový povrch a struktura podtrhují stylový vzhled a praktický podseknutý design vám navíc umožní snadné otvírání víka jednou rukou.

Technologie Acer TrueHarmony™ se postará o věrohodný zvuk, zatímco špičková zvuková a obrazová technologie Ready to Talk™ a hardware s certifikací Skype pro firmy zaručí nejlepší zážitek z práce s operačním systémem Windows 10. Zmíněný model je k dispozici s optickou jednotkou a obrazovkou s rozlišením Full HD.

„F“ jako funkce. Rychlá bezdrátová síť 802,11ac s technologií MU-MIMO a technologie Precision Touchpad a Acer BluelightShield™ vylepšují efektivitu i jednoduchost použití. Pokročilé možnosti ukládání zahrnují úložiště s kapacitou až 2 TB nebo rychlý disk SSHD s kapacitou až 1 TB.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.