Inventura 8.1.2016

Inventura 8.1.2016

Vážení uživatelé, zákazníci či zájemci o naše služby. Rádi bychom Vás upozornili, že dne 8.1.2016 je v naší společnosti INVENTURA. Během tohoto dne bude naše provozovna na ulici U Staré pošty 45 ve Frýdku-Místku UZAVŘENA. Naši technici budou pracovní hovory přijímat. Děkujeme Vám za pochopení, tým eABM.

Vážení uživatelé, zákazníci či zájemci o naše služby. Rádi bychom Vás upozornili, že dne 8.1.2016 je v naší společnosti INVENTURA. Během tohoto dne bude naše provozovna na ulici U Staré pošty 45 ve Frýdku-Místku UZAVŘENA. Naši technici budou pracovní hovory přijímat.

Děkujeme Vám za pochopení, tým eABM.

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.