AKCE 25 - Březen, měsíc bezpečnosti

AKCE 25 - Březen, měsíc bezpečnosti

Eset Smart Security jako první antivirový systém přináší integrovanou ochranu Vašeho online bankovnictví. Už více se nemusíte bát, že Vaše nejdůležitější přístupové údaje budou zcizeny a zneužity proti Vám. Vyzkoušejte s námi tento nový bezpečnostní prvek a získejte jako dárek power banku.


Ochraňte svůj bankovní účet s vylepšenou ochranou ESET. Od nového roku firma ESET neustále aktualizuje své produkty, jedním z nich je antivirus ESET Smart Security. Pro stálé zákazníky, kteří ještě vlastní starou verzi ESET Smart Security 8 a nižší doporučujeme co nejdříve udělat aktualizaci na verzi ESET Smart Security 9.


S novou verzi ESET Smart Security 9 vám přibude na ploše nová ikona „Ochrana online plateb“. Tato funkce nechrání jen Váš operační systém a firewall, ale také to nejcennější, a to práci s internetovým bankovnictvím.


V dnešní době má tato ochrana opravdu velkou důležitost a je na ni kladen stále větší tlak. Proto byl vydán produkt „Ochrana online plateb“. Přesněji se jedná o velmi bezpečný prohlížeč, který šifruje hesla a údaje z kreditní karty, aby byly vaše peníze v bezpečí.


Práce s tímto prohlížečem je úplně stejná jako s každým druhým, můžete tak pracovat s lepším pocitem, že jste na internetu více chránění.


Produkt antivirus ESET Smart Security nevlastníte nebo si nevíte rady a jeho aktualizací, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme.


Chcete vidět, jak tato ochrana funguje v praxi? Přijďte se zeptat našich ESET specialistů, kteří Vám vše vysvětlí a ukážou.


Jako GOLD partner společnosti ESET Vám nyní nabízíme při zakoupení produktů ESET a registraci POWER BANKU 5200mAh zcela ZDARMA.


Mám zájem o nejnovější antivir ESET


Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.