Konec free verze Spotify

Konec free verze Spotify

Tato revoluční služba již funguje po celém světě a je stále oblíbenější. Největší výhodou je její využívání zdarma, tvoření playlistů, propojení s chytrými telefony či sociálními službami a především to, že je vše online.

V posledních dnes se, ale bohužel mluví o tom, že bezplatný poslech muziky skončí. Už teď je tato služba ve free verzi velmi omezená. Např. po třech písničkách na Vás vyskočí reklamy, které nejdou přeskočit, nebo nelze vybírat jednotlivé skladby na chytrém telefonu.

Tuto službu si každý měsíc předplácí více než 20 milionů uživatelů a dalších 60 milionů ji poslouchá zdarma. Tyto čísla jsou obrovská, ale když je vydělíme počtem umělců a vydavatelů, zůstaneme na velmi směšné částce. Např, Pharrel Williams nedávno prozradil, že za 43 milionů přehrání svého hitu Happy inkasoval za 3 měsíce pouhých 2 700 dolarů. Zrušení bezplatné verze tedy přichází od těchto umělců a vydavatelů a Spotify nezbývá nic jiného než tuto bezplatnou možnost zrušit nebo velmi omezit.

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.