Tisková zpráva společnosti 9.6.2013

eABM s.r.o. spouští novou službu B2B formou outsourcingu   PRAHA – Po provedené akvizici, kdy společnost eABM s.r.o. rozšířila portfolio svých nabízených služeb v oblasti poskytování komplexních IT služeb, přichází na trh s novým ojedinělým produktem, který nemá obdobu. Jedná se o B2B aplikaci, která nabízí za výjimečné ceny přes 40 tisíc IT produktů. Ojedinělost aplikace spočívá v přístupu poskytnutí této služby, která je funkční až po uzavření partnerské smlouvy o Outsourcingu. Tato služba tak poskytne zákazníkům kromě nákupu IT techniky za bezkonkurenční ceny, profesionální služby v oblasti servisu IT techniky s garantovanou servisní odezvou již do 4 hodin.   Celé B2B aplikace je postavena na moderní platformě s důrazem na přehlednost a ergonomiku ovládání. Systém umožňuje filtraci běžným způsobem dle výrobců o celkovém počtu tři sta. Nejlepší nabízenou filtrací je však podle druhu zboží, kde je nabízeno až 6250 skupin a podskupin. Samozřejmostí je u určitého zboží zobrazování souvisejícího zboží. Pro ucelenou nabídku IT produktů tak bylo uděláno maximum, aby klienti měli jednoduché vyhledávání v celkově nabízeném počtu položek 43950.   Neobvyklost aplikace spočívá v přístupu nabízení aplikace, která je sice volně přístupná, ale speciální ceny a nákup je možný, až po uzavření partnerské smlouvy o Outsourcingu. Společnost eABM s.r.o. tak rozšiřuje nabídku svým partnerům o možnost nákupu IT produktů za bezkonkurenční ceny. Smlouva o Outsourcingu je nabízena v různých variantách dle potřeb klienta s ohledem na počet stanic, serverů a zejména servisní odezvu. Nejnižší nabízená služba Basic začíná na 1.800,- Kč měsíčně a obsahuje již 3 hodiny IT služeb a servisu. Přístup do B2B aplikace lze získat registrací na stránce http://obchod.eabm.cz/prihlaseni.

eABM s.r.o. spouští novou službu B2B formou outsourcingu

PRAHA Po provedené akvizici, kdy společnost eABM s.r.o. rozšířila portfolio svých nabízených služeb v oblasti poskytování komplexních IT služeb, přichází na trh s novým ojedinělým produktem, který nemá obdobu. Jedná se o B2B aplikaci, která nabízí za výjimečné ceny přes 40 tisíc IT produktů. Ojedinělost aplikace spočívá v přístupu poskytnutí této služby, která je funkční až po uzavření partnerské smlouvy o Outsourcingu. Tato služba tak poskytne zákazníkům kromě nákupu IT techniky za bezkonkurenční ceny, profesionální služby v oblasti servisu IT techniky s garantovanou servisní odezvou již do 4 hodin.

Pavel Vráblík | 10. únor 2019

Pokud vlastníte e-shop a nemáte na něm uvedeny stavy zboží skladem, jistě se setkáváte s častými dotazy na stav a dostupnost. Náš klient (https://army-shop.cz) se proto rozhodl využít svůj ekonomický systém a propojit stavy skladů se svým e-shopem.

Martin Holeček | 4. únor 2019

ESET Security Management Center (ESMC) je nástroj pro firemní prostředí, který nám pomáhá udržovat přehled nad bezpečnostní situací v síti klienta.

Václav Dobiáš | 3. únor 2019

Společnost Samsung představila nové 1TB SSD disky s 3 letou zárukou. Nastal ten pravý čas vyměnit Váš starý harddisk za SSD.