Tisková zpráva společnosti 10.5.2013

Společnost eABM s.r.o. završila akvizici převzetím pobočky ABM Morava s.r.o. ve Frýdku-Místku PRAHA – Po dlouhých čtyřech měsících, kdy 1.1.2013 akvizice začala završila převzetí pobočky ABM Morava s.r.o. ve Frýdku-Místku. Tímto krokem převzala společnost eABM s.r.o. působnost a aktivity v oblasti poskytování komplexních IT služeb zejména v oblasti outsourcingu, hostingu, servisu, sítí a internetu. Dosavadní doménou společnosti bylo a je poskytování komplexních internetových a mobilních řešení. Tímto strategickým krokem však rozšiřuje své portfolio produktů a pokrytí, čímž je dovršena schopnost poskytovat komplexní IT řešení pro zákazníky všech segmentů na celém území České republiky. Akvizice byla složitá a dlouhodobá akce, spočívající v kompletním převzetí pobočky ve Frýdku-Místku, včetně stávající klientely a personálního obsazení. Vše bylo provedeno tak, aby byl přechod plynulý a klienti nezaznamenali žádný problém. Pro zachování maximální kontinuity byly dodrženy a garantovány veškeré smluvní závazky. Pobočka byla přemístěna do větších prostor, kde byla vybudováno nové datové centrum a zejména dohledové středisko. Pro připravované produkty a řešení bylo rozhodnuto o změně informačního systému na moderní Flexibee. Nyní postupně zlepšujeme poskytování stávajících služeb a připravujeme nové produkty. Více informací o společnosti a produktech je možné získat na webových stránkách www.eabm.cz.

Společnost eABM s.r.o. završila akvizici převzetím
pobočky ABM Morava s.r.o. ve Frýdku-Místku

PRAHA Po dlouhých čtyřech měsících, kdy 1.1.2013 akvizice začala završila převzetí pobočky ABM Morava s.r.o. ve Frýdku-Místku. Tímto krokem převzala společnost eABM s.r.o. působnost a aktivity v oblasti poskytování komplexních IT služeb zejména v oblasti outsourcingu, hostingu, servisu, sítí a internetu. Dosavadní doménou společnosti bylo a je poskytování komplexních internetových a mobilních řešení. Tímto strategickým krokem však rozšiřuje své portfolio produktů a pokrytí, čímž je dovršena schopnost poskytovat komplexní IT řešení pro zákazníky všech segmentů na celém území České republiky.

Dominik Fenár | 24. březen 2019

Říká se, že kdo dnes není na internetu, jako by vůbec neexistoval. Avšak když už si zhotovíte webové stránky, je třeba o ně dbát a rozvíjet je. I když se může jednat pouze o vedlejší zdroj Vašich klientů, webová stránka Vás neustále prezentuje a je v jistém slova smyslu Vaší online vizitkou. Zkrátka je nutné, aby ony stránky “šly s dobou”. A přesně z tohoto důvodu jsme nyní omladili stránky firmy Bennisoft.

Martin Holeček | 19. březen 2019

Dovolte nám informovat Vás o snídani s Microsoftem, které jsme se v minulém týdnu zúčastnili. V rámci této "pracovní snídaně" jsme Vám společně připravili ukázku praktického využití Microsoft Office 365 ve firemním prostředí a práci v týmu. Na tuto akci jsme pozvali naše klienty. Ti mohli na vlastní oči vidět zlepšení, která by jim nasazení Office 365 ve firmě přineslo. Všem zúčastněným se akce velice líbila a již zvažují implementaci Office 365 v jejich společnosti.

Dominik Fenár | 17. březen 2019

Nové notebooky Acer TravelMate B byly speciálně navrženy pro použití ve školách a na cestách. Jsou výkonné, odolají nárazu i polití a mají velkou výdrž.