Plánovaný výpadek elektřiny

Vážení zákazníci, vzhledem k plánovanému výpadku elektřiny společnosti ČEZ, dne 15. 10. 2015 od 8:00 do 15:00, jsme nuceni naší pobočku ve Frýdku-Místku uzavřít po celý den. I přes výpadek budou naši technici na telefonu. Internet našich zákazníků bude během výpadku fungovat bez problémů. Více o plánované odstávce a zasažené lokalitě se dozvíte na stránkách společnosti ČEZ. Děkujeme za pochopení tým eABM s.r.o.

Vážení zákazníci,

Děkujeme za pochopení

tým eABM s.r.o.

Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

kocian.vojtech@eabm.cz

Pavel Vráblík | 10. únor 2019

Pokud vlastníte e-shop a nemáte na něm uvedeny stavy zboží skladem, jistě se setkáváte s častými dotazy na stav a dostupnost. Náš klient (https://army-shop.cz) se proto rozhodl využít svůj ekonomický systém a propojit stavy skladů se svým e-shopem.

Martin Holeček | 4. únor 2019

ESET Security Management Center (ESMC) je nástroj pro firemní prostředí, který nám pomáhá udržovat přehled nad bezpečnostní situací v síti klienta.

Václav Dobiáš | 3. únor 2019

Společnost Samsung představila nové 1TB SSD disky s 3 letou zárukou. Nastal ten pravý čas vyměnit Váš starý harddisk za SSD.