Hlídejte efektivitu práce ve vaší firmě umíme to s Unifi

Hlídejte efektivitu práce ve vaší firmě umíme to s Unifi

Nasazením unikátní technologie Unifi Gateway, které Vám bude sloužit jako hlavní router, získáte spolehlivé zabezpečení Vaší sítě proti útokům z internetu, statistiky provozu sítě, přístupy uživatelů k aplikacím a také vyhodnocení efektivity práce.

Unifi Gateway je kvalitní zařízení za velmi zajímavou cenu kombinující výkonné směrování a pokročilé bezpečnostní funkce včetně možnosti sledování aktivit uživatelů. Zařízení doporučujeme do menších a středních firem. Nabízíme Vám komplexní řešení zabezpečení vaší firemní či školní sítě za velmi přijatelnou cenu a nyní dokonce s prvotní prohlídkou a konzultaci zcela zdarma.

Prohlídka zdarma obsahuje:

  • Navržení nové topologie sítě na Unifi
  • Cenová nabídka řešení

UniFi dashboard

 

Prohlídku ZDARMA

můžete objednat emailem na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 777 027 509.

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).

Václav Dobiáš | 29. duben 2024

Akční nabídka pro květen 2024.