Unikátní reproduktory v obrazech

Unikátní reproduktory v obrazech

Umění a hudba vytváření ideální kombinaci pro zpestření vašeho domova. Nechte se překvapit výkonem 50 W, technologií Bluetooth 5.0, systémem TWS a porty pro přehrávání MP3 souborů z externích paměťových médií USB a microSD.

 

HUDBA NA DLOUHÉ HODINY

Perfektní kombinace umění a hudby. Reproduktor s připojením Bluetooth 5.0 a výdrží baterie až 20 hodin na jedno nabití, abyste si mohli vychutnat hudbu v každé místnosti v domě.

NEOMEZENÁ KONEKTIVITA

Rozezněte svůj domov oblíbenou hudbou díky všem možnostem připojení, které toto plátno nabízí. Frame Speaker je vybaven přehrávačem MP3 souborů z USB a microSD a vestavěným FM rádiem pro poslech vašich oblíbených rozhlasových stanic.

PROPOJTE UMĚNÍ S HUDBOU

Poslouchejte svou hudbu jako nikdy předtím. Objevte audio systém 2.1 s výkonem 50 W umístěným uvnitř plátna. Hudební umělecké dílo vytvořené tak, aby dokonale ladilo s vaším domovem. Díky technologii True Wireless Stereo můžete přehrávat hudbu prostřednictvím dvou obrazových reproduktorů současně.

UMĚNÍ V NEJČISTŠÍM STYLU

Antonyo Marest se narodil ve Středozemí. Figura palmy je jedním z nejvíce se opakujících motivů jeho tvorby. Autor tento prvek identifikuje s několika aspekty své vlastní biografie. Palma zde symbolizuje velkou celoživotní vytrvalost, což je rys spojený s jeho dosavadní životní zkušeností.

energysistem full

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).