Alienware Area-51m, hra se změnila

Alienware Area-51m, hra se změnila

Představujeme revoluční 17” herní notebook Alienware Area-51m vybavený procesory Intel Core 9. generace s možností upgradu a přetaktování. Disponuje tichým účinným chlazením a šasi z hořčíkových slitin.

Dell Alienware 17 Area-51m

Vítejte v nové éře.

Liší od všech mobilních herních zařízení, jaká kdy vznikla. Jde o první notebook Alienware s 8jádrovými 16vláknovými procesory Intel® – svým výkonem výrazně překonává ostatní herní notebooky. Používá procesory pro stolní počítače, které je možné přetaktovat až na vynikajících 125 % jmenovitého výkonu. Výsledkem je plynulejší práce s velkým množstvím aplikací, optimální hraní náročných her a rychlejší používání běžných aplikací. Díky grafickým kartám NVIDIA GeForce RTX™ s neomezovaným výkonem a až 30 W pro další přetaktování a úchvatnému 17” 144Hz displeji G-SYNC s rozlišení FHD se můžete ponořit do živého nepřerušovaného hraní. Nastavení je možné přetaktovat přes nový software Alienware Command Center.

Inovativní chladící technologie Advanced Alienware Cryo-Tech v2.0 optimalizuje chlazení součástí, a tím maximalizuje celkový výkon a zabraňuje zahřívání povrchu notebooku. Při běžné práci funguje prakticky bezhlučně.

Notebook Area-51m se díky útlému rámu s tříkloubovým závěsem vyznačuje drasticky zúženým rámečkem obrazovky. Jedinečná vnější konstrukce z hořčíkových slitin je pevnější a zároveň lehčí.

Nová generace sledování očí Tobii vás zcela nově ponoří do hry. Menší senzory s možností probuzení umožňují využívat funkce a citlivost ke sledování pozice hlavy, identifikace tváře, pohledu, foveated renderingu a pozice očí.

V neposlední řadě je třeba se zmínit o 90Wh baterii a špičkových reproduktorech.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).