Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nový prohnutý LCD monitor Samsung CF 390 je určen pro profesionály i domácí použití. Spojuje elegantní design a dokonalý obraz.

Myslíme na vaše oči

Vysoký kontrast zaručuje velmi čisté a živé barvy. Režim Eye Saver chrání vaše oči před škodlivými emisemi modrého záření.

Originální prohnutý design

Prohnutá obrazovka CF 390 je mimořádně podmanivá. Prohnutí obrazu vás zcela obklopí a pohltí. Prohnutí monitoru snižuje námahu očí a napomáhá soustředění na sledovaný obsah. Benefity prohnutých monitorů značky Samsung potvrdila v nedávné studii i Harvardská lékařská škola.

Využijte plně herní potenciál

Rychlá odezva (až 4 ms) je pro hraní her naprosto nezbytná. Dále monitor nabízí funkci Game mode a technologii AMD FreeSync, která eliminuje trhání a zpožďování obrazu během sledování videa a hraní her.

Samsung CF 3901

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.