Novinky v Microsoft Teams [prosinec 2023]

Novinky v Microsoft Teams [prosinec 2023]

Vítejte v novinkách v Microsoft Teams za prosinec roku 2023. Společnost Microsoft připravila v prosinci několik nových funkcí a vylepšení, které vám pomohou efektivněji spolupracovat, zefektivnit pracovní postupy a zůstat ve spojení se svým týmem. Čtěte dále a dozvíte se více o nejnovějších aktualizacích a o tom, jaké výhody mohou přinést Vám a Vaší organizaci.

Vlastní pozadí oznámení kanálu

Kanály spojují lidi, obsah a nástroje, aby se na jednom místě kultivovaly znalosti a zlepšovala se týmová práce. Každé oznámení kanálu je stejně důležité jako ostatní, jak tedy zajistit, aby jedno z nich vyniklo? Nyní můžete vytvořit personalizované pozadí oznámení, které využije kreativitu a zapojí týmy novým způsobem.

news-img

Komponenta Loop v kanálech

Zůstaňte v pracovním proudu a udržujte svůj obsah synchronizovaný pomocí komponenty Loop v kanálech Microsoft Teams. Nyní můžete při vytváření příspěvku v kanálu snadno spoluvytvářet a spolupracovat s komponentou Loop, jako jsou tabulky, seznamy, sledování postupu a další.

news-img

Vylepšené vyhledávání

Nyní můžete využívat vylepšené vyhledávání v kanálech a v chatu. V Microsoft Teams naleznete nové vyhledávací tlačítko "najít v kanále", které je integrováno do informačního panelu kanálu. Vyhledávání v konkrétním chatu nebo kanálu zobrazí výsledky v pravém podokně obrazovky. V jediném zobrazení budete moci rychle nahlédnout na výsledky vyhledávání i na rozhraní kanálu nebo chatu.

news-img

Aktualizace aplikace Soubory na aplikaci OneDrive v aplikaci Teams

Aplikace Soubory přístupná z levé strany desktopového klienta Teams je nyní nahrazena za prostředí OneDrive. Díky tomu přináší vylepšení výkonu, více možností zobrazení a nejnovější funkce OneDrive přímo v Microsoft Teams.

Více o této novince se dozvíte v samostatném článku.

news-img

Vyhledávání podle domény

Nové filtry pro vyhledávání v jednotlivých doménách, jako jsou "soubory", "skupinové chaty" nebo "týmy a kanály", vám pomohou zúžit výsledky vyhledávání a rychle objevit hledané informace. Kromě toho můžete nyní zadat jméno zúčastněné strany a pomocí vyhledávání podle domény efektivně vyhledat sdílené soubory a vzájemné skupinové chaty.

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro konzultaci a nezávaznou poptávku. Pomůžeme Vám s implementací Microsoft 365, všechno zvládnete s námi. Od analýzy, přes realizaci až po proškolení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.