Jednodušší správa a bezpečnější sítě s řešením od Synology

Jednodušší správa a bezpečnější sítě s řešením od Synology

Služby Synology Drive a Active Insight získávají nové výkonné funkce zabezpečení souborů. Také se podívejte na to, jak služba Surveillance Station spravuje více než 900 kamer v 15 provozovnách v jednom z nejvýznačnějších obchodů pro sběratele v Japonsku.

Uzamkněte svoje soubory

Pomocí blokování stahování, označování vodoznakem a vzdáleného vymazání posílíte zabezpečení a správu souborů.

Bezpečnější internet s aplikací Synology Safe Access

Váš směrovač Synology Router dokáže ve spojení s aplikací Safe Access zvýšit zabezpečení i úroveň soukromí vašeho procházení internetem. Používejte ho k blokování škodlivých webů, omezení reklamních sítí nebo filtrování webových stránek pro hosty, zaměstnance nebo citlivé uživatele.

synogy

Nová přídavná karta 25GbE SFP28

Maximalizace výkonu pomocí duálního portu E25G30-F2. Podpora vysílačů/přijímačů SR a LR a možností DAC zajišťuje všestrannou kompatibilitu provozu v síti.

Ochrana před ransomwarem v reálném čase

Představujeme monitorování aktivity souborů. Automatizované snímky a rozšířený přehled o aktivitách souborů snižuje riziko ztráty dat v důsledku kybernetických hrozeb.

synogy
synogy

Efektivní správa účtů

Pracujete s více klienty, odděleními nebo týmy? Nová skupinová funkce účtu Synology umožňuje jejich konsolidaci, aby byla zajištěna lepší správa zařízení i služeb.

Chytřejší sledování pomocí videa pro největší sběratelský obchod v Japonsku

Společnost Mandarake používá službu Surveillance Station k efektivní ochraně svých mnoha obchodů, vzácných starožitností a dalších sběratelských položek.

synogy

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro nezávaznou poptávku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.