Proč zvolit Bitdefender pro Android?

Proč zvolit Bitdefender pro Android?

Mobilní telefon se stal nezbytnou součástí našeho běžného života. Bohužel si většina z nás neuvědomuje, že i mobilní telefon může být jednoduše napaden virem či jiným škodlivým kódem. Bez dostatečného zabezpečení se tak útočník může dostat ke všem datům (dokonce i firemním umístěných v cloudu), ale třeba i do mobilní banky.

Nepodceňujte bezpečnost mobilních zařízení a zabezpečte je tím nejlepším antivirovým programem. My doporučujeme produkt společnosti Bitdefender, který dlouhodobě patří mezi ty nejlepší antivirová řešení, která jsou na trhu. Domácí licence ochrání až 5 Vašich zařízení (počítače, notebooky ale i mobilní začízení).

 

Funkce Bitdefenderu pro Android

  • Ochrana prohlížení webu
    Systém proti phishingu skenuje webové stránky a varuje, když narazíte na podvodné stránky. Filtruje veškerý provoz.
  • Ochrana osobních údajů účtu
    Ochrana osobních údajů účtu upozorní, když jsou citlivá data ohrožena, a umožní podniknout kroky v závislosti na jejich stavu.
  • WearON
    Rozšiřuje mobilní zabezpečení i na chytré hodinky. A pokud nevíte, kde je váš telefon, použijte WearON z Androidu k aktivaci zvukového upozornění, abyste ho mohli snadno najít.
  • Rychlý a lehký
    Bitdefender Mobile Security je jak silný proti malwaru,tak ale i nenáročný na zdroje telefonu.
  • Ochrana před krádeží
    S Bitdefender Anti-Theft lze vzdáleně lokalizovat, uzamknout, vymazat nebo poslat zprávu do zařízení v případě ztráty nebo krádeže.
  • Bitdefender VPN
    Chrání online přítomnost šifrováním veškerého internetového provozu. Zahrnuje až 200 MB šifrovaného přenosu za den. (Lze si dokoupit VPN premium s neomezeným přenosem a možností si zvolik lokalitu VPN)
  • Spořič baterie a výkonu
    Poskytuje nejúčinnější ochranu před malwarem, v kombinaci s efektivní správou napájení. Nevyčerpává prostředky zařízení a výdrž baterie zůstává prakticky nedotčena.
  • Zámek aplikace
    App Lock chrání nejcitlivější aplikace, takže si nikdo nemůže hrát s vašimi nastaveními nebo soukromými informacemi.

 

Porovnání s konkurencí

Téměř ve všech internetových srovnáních se Bitdefender Mobile Security nachází na nejvyšším místě a zabírá plné body.

bitdefender

Bitdefender Mobile Security pro Android je snadno použitelný produkt pro mobilní zařízení s přehledným uživatelským rozhraním, propracovanou ochranou zařízení a funkcemi zaměřenými na ochranu soukromí.

 

Zaujal Vás Bitdefender? 

Kontaktujte naše obchodníky nebo Bitdefender specialisty, kteří Vám připraví nabídku na míru, popřípadě Vám vše odprezentují a vysvětlí. Kontaktujte nás na info@eabm.cz 

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.