Unikátní reproduktory v obrazech

Unikátní reproduktory v obrazech

Umění a hudba vytváření ideální kombinaci pro zpestření vašeho domova. Nechte se překvapit výkonem 50 W, technologií Bluetooth 5.0, systémem TWS a porty pro přehrávání MP3 souborů z externích paměťových médií USB a microSD.

 

HUDBA NA DLOUHÉ HODINY

Perfektní kombinace umění a hudby. Reproduktor s připojením Bluetooth 5.0 a výdrží baterie až 20 hodin na jedno nabití, abyste si mohli vychutnat hudbu v každé místnosti v domě.

NEOMEZENÁ KONEKTIVITA

Rozezněte svůj domov oblíbenou hudbou díky všem možnostem připojení, které toto plátno nabízí. Frame Speaker je vybaven přehrávačem MP3 souborů z USB a microSD a vestavěným FM rádiem pro poslech vašich oblíbených rozhlasových stanic.

PROPOJTE UMĚNÍ S HUDBOU

Poslouchejte svou hudbu jako nikdy předtím. Objevte audio systém 2.1 s výkonem 50 W umístěným uvnitř plátna. Hudební umělecké dílo vytvořené tak, aby dokonale ladilo s vaším domovem. Díky technologii True Wireless Stereo můžete přehrávat hudbu prostřednictvím dvou obrazových reproduktorů současně.

UMĚNÍ V NEJČISTŠÍM STYLU

Antonyo Marest se narodil ve Středozemí. Figura palmy je jedním z nejvíce se opakujících motivů jeho tvorby. Autor tento prvek identifikuje s několika aspekty své vlastní biografie. Palma zde symbolizuje velkou celoživotní vytrvalost, což je rys spojený s jeho dosavadní životní zkušeností.

energysistem full

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).

Václav Dobiáš | 29. duben 2024

Akční nabídka pro květen 2024.

František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.