Představujeme odolné notebooky Acer TravelMate B

Představujeme odolné notebooky Acer TravelMate B

Nové notebooky Acer TravelMate B byly speciálně navrženy pro použití ve školách a na cestách. Jsou výkonné, odolají nárazu i polití a mají velkou výdrž.

Úžasný displej

Díky displeji IPS s širokým pozorovacím úhlem a živými barvami a kompaktní obrazovce je model Travelmate B1 vhodný pro děti, které jej mohou snadno přenášet a používat při výuce. HD displeje s úhlopříčkou 11,6" poskytují žákům možnost sledovat výukové filmy ve špičkové ostrosti, aby o předmětu zachytili co nejvíce detailů.

Nejlepší odolnost ve své třídě

Schopnost čelit nástrahám školního dne. Toto zařízení má obrazovku s odolností proti nárazu, klávesnici odolnou proti polití vodou do objemu 330 ml, gumový tlumič nárazů a ochranu proti pádu z výšky 122 cm, aby sneslo prostředí školních šaten, jídelen, batohů i autobusů. Model TravelMate B1 nabízí špičkovou odolnost přísně testovanou podle standardů US MIL. Jednotlivé testy zahrnují: Testování při vysoké a nízké teplotě (–32 °C až 49 °C), testování mechanických nárazů při pádu z výšky až 122 cm a test vibrací při 7,7 g na osu.

TravelMate Spin B1 watter

Celodenní výkon

Model Travelmate B1 byl navržen tak, aby vydržel pracovat po dobu až 13 hodin. Nová generace nízkoenergetických procesorů Intel® Pentium™ nebo Intel® Celeron™ s vylepšenou grafikou mezi kterými je možné si vybrat a široká nabídka flexibilních úložišť včetně eMMC a rychlých úložišť SSD a HDD umožnily tomuto kompaktnímu zařízení dosáhnout špičkové výkonnosti.

TravelMate Spin B1 vydrz

Inteligentní učební pomocnice

Hlasová komunikace může rozšířit zážitek z výuky jak pro učitele, tak pro studenty. Inteligentní asistentka Cortana umožňuje učitelům přijímat hlasová oznámení během komunikace s třídou. Žáci mohou vyhledávat a přijímat detailní instrukce přes Cortanu, když mají zrovna zaměstnané ruce psaním poznámek nebo mícháním látek při vědeckých pokusech.

Lepší propojení se studenty

Rychlejší doručení obsahu je klíčem k vybudování úspěšné moderní učebny. Model TravelMate B1 byl vybaven bleskurychlou dvoupásmovou technologií WiFi 2x2 MIMO 802.11ac, aby došlo k rychlému přenosu studijního materiálu žákům nebo celé třídě, když používá stejný software. Mezi ostatní porty zrychlující přenos dat patří jeden port USB 3.0 a USB 2.0, port HDMI v plné velikosti a port RJ-45.

TravelMate Spin B1 pomocnik

Přijďte si jej k nám vyzkoušet

Acer TravelMate B si můžete prohlédnout a vyzkoušet přímo na naší prodejně na ulici U Staré pošty 45 ve Frýdku-Místku. Objednávejte u nás na prodejně, telefonicky na +420 777 027 509 nebo e-mailem na obchod@eabm.cz.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.