Antivirová ochrana chytrých TV

Antivirová ochrana chytrých TV

Internet - obrovská síť spojující stovky milionů zařízení po celém světě. Internet již dnes má doma skoro každý. V mnoha situacích je nám pomocníkem, ale může také nepříjemně uškodit.  

Také proto je třeba se před temnými zákoutími internetu chránit. Bohužel jediná opravdu 100% funkční ochrana je odpojit se od internetu. Alternativní ochranou pak jsou různá antivirová a bezpečnostní řešení. Při výběru správného produktu se může jednat o velice silnou ochranu, dostačující pro běžné použití internetu.

 

Na počítačích připojených k internetu je nutné mít nainstalovaný antivirový program. Dnešní antiviry disponují komplexní ochranou včetně ochrany před závadnými internetovými stránkami. Existují také antiviry do mobilních telefonů, jelikož jejich použití v internetu stále roste.

 

Skutečnost, že počítače a mobily již nejsou jedinými zařízeními, pomocí kterých se připojujeme k internetu, značí, že je třeba chránit i ostatní zařízení. Toto si uvědomili lidé z ESETu a nově nabízejí antivirovou ochranu pro chytré televizory, které máte zcela běžně připojené do Vaší sítě a tím i do internetu. Je totiž pravdou, že ani chytrá televize se bez kvalitní antivirové ochrany nedokáže ubránit hrozbám na internetu.

 

esettv

 

Nový produkt ESET Smart TV Security nabízí perfektní antivirovou ochranu, ochranu proti ransomware, automatické aktualizace, kontrolu USB zařízení a rezidentní štít pro ochranu v reálném čase. Tyto funkce ESET nabízí pro chytré TV s Androidem zdarma. Existuje také placená prémiová verze (nyní za zvýhodněnou cenu), která umožňuje i plánované kontroly nebo ochranu proti Phisingu. Aplikaci pro chytrou TV lze stáhnout v obchodě Google Play.

 

V případě zájmu či dotazů neváhejte kontaktovat pracovníky naší společnosti na čísle 777 027 509, případně emailem na info@eabm.cz

Sdílet článek:
Autor:
Martin Holeček

servisní technik / pracovník dohledového centra

 holecek.martin@eabm.cz
 +420 725 560 710

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.