Upozornění  - nastavení kvót u hostingu

Upozornění - nastavení kvót u hostingu

Již loni jsme informovali o připravovaném spuštění automatického systému hlídání kvót hostingových služeb. Nyní přišel okamžik spuštění dne 8. 2. 2018. Doporučujeme z Vaší strany provést některý z těchto kroků....

  

  1. rozšíření hostingových služeb - https://buff.ly/2DMcIz4
  2. pročištění dat z Vaší strany - ve většině případů jde zejména o emaily případně pak www stránky. Návod jak pročistit emailovou schránku najdete zde https://buff.ly/2DUHx0D
  3. pročištění dat našimi techniky (placená služba). Pro objednání kontaktujte 777 027 509.

 

Od 8. 2. bude náš systém každého uživatele automaticky upozorňovat na překročení nebo blížící se přečerpání datové kvóty emailové schránky. Pokud nedojde ze strany uživatele k pročištění, dojde k dočasnému pozastavení služeb, než bude provedena náprava.

 

Dosud jsme se tomuto automatizovanému systému bránili, ale vzhledem k nekázni některých uživatelů, stále narůstajícímu počtu mailů a blížícímu se GDPR není možné již takto dále hosting poskytovat.

 

V případě dotazů nás kontaktujte na telefonním čísle 777 027 505.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.