Zavěste si TV na stěnu a použijte speciální držák s ramenem

Zavěste si TV na stěnu a použijte speciální držák s ramenem

Každý zná standardní podstavec při zakoupení nové TV a někdy si člověk láme hlavu, jak umístit TV ve své nové obývací stěně. Existuje několik možností řešení.

První z nich je smířit se standardním podstavcem. Druhou z možností je zakoupit pevný držák pro zavěšení TV na stěnu. Třetí možnost je pořízení speciálního variabilního držáku s výsuvným ramenem.

Tuto třetí možnost je vhodné realizovat při potřebě sledovat TV z několika různých míst v pokoji. Výhodou tohoto držáku je velmi variabilní vysunuti a vyklopení TV dle potřeby. Doporučujeme držák značky ARCTIC TV Flex L TV.

ica

Mezi jeho výhody patří:

  • Plná pohyblivostí pro dokonalý výhled z každého pohledu
  • Vhodnost pro televize 49-80"
  • Vysoká nosnost až 60kg
  • Bezpečné držení díky zamykacímu systému
  • Vodováha pro jednoduchou a rychlou instalaci

ica

ica

Naši technici Vám velmi rádi poradí a pomohou s výběrem i montáži. Také dokážeme navrhnout multimediální řešení pro vaši domácnost - internet, wi-fi, diskové úložiště k přehrávání filmů, kamerový systém, zálohování dat a spoustu dalších věcí týkajících se moderní domácnosti.

Poptejte nyní

Telefonicky na 777 027 507 nebo mailem na obchod@eabm.cz

Naše společnost Vám dále nabízí:

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.