LH24

LH24

Naše společnost pomáhá v oblasti informačních technologií organizátorům soutěže LH24

V sobotu 23. ledna 2016 v 11:00 na Sepetné v Ostravici odstartuje pátý ročník extrémního závodu Adidas 24 hodin na Lysé hoře.

Naše společnost ve spolupráci se společností Fifejdy Net a Sepetná zajišťuje internetové připojení a funkčnost počítačové infrastruktury pro organizátory a média. Díky tomu můžete sledovat online zpravodajství z této zajímavé soutěže a mít tak dokonalý přehled o tom, co se děje právě na trati. 

 


Cílem je absolvovat během 24 hodin co nejvíce výstupů na  nejvyšší vrchol Beskyd – Lysou horu (1 323 m). Měřící zařízení je u transformátoru, na vrcholu Lysé hory a u hotelu Sepetná. Okruh je dlouhý 11,4 km s převýšením 764 výškových metrů. Přejeme všem závodníkům mnoho zdaru a úspěchu v této náročné soutěži.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.