Tiskněte, kopírujte a skenujte s PIXMA TS

Tiskněte, kopírujte a skenujte s PIXMA TS

Rozšířili jsme nabídku tiskáren Canon o modely PIXMA TS. Představujeme dokonalou domácí barevnou tiskárnu TS5050, kompaktní TS6050 s řadou možností připojení a multifunkční fototiskárnu TS8050.

PIXMA TS8050

Nový design, rychlejší výsledky.

Nemusíte čekat, abyste viděli výsledky své kreativity. Každá funkce je dosažitelná pouhým klepnutím díky přednímu panelu s automatickým naklápěním a integrované 10,8cm (4,3”) dotykové obrazovce. Díky nově vytvořenému uživatelsky přívětivému rozhraní je tisk rychlý a zábavný. Zjednodušené možnosti nabídek a displej tiskárny nabízí snadný přistup ke všemu, co potřebujete, od základních funkcí po tisk z karty SD. Systém šesti samostatných inkoustů, včetně šedého, zlepšuje vyjádření stínů, snižuje zrnitost a tiskne fotografie v sytých barvách a dokumenty s ostrými texty.

  • Podpora smartphonů, tabletů i skenování do cloudu.
  • Dva podavače pro současné vložení běžného a fotografického papíru.
  • Bezokrajový tisk, fotografie 10×15 za pouhých 21 sekund. 

Canon PIXMA TS8050

PIXMA řady TS6050

Rychlý a kvalitní tisk fotografií a dokumentů.

Kompaktní malá tiskárna, skener a kopírka s 7,5cm (3”) intuitivní dotykovou obrazovkou. Vytvářejte krásné fotografie a ostré textové dokumenty pomocí USB kabelu nebo připojení Wi-Fi. Technologie inkoustového tisku FINE a pět samostatných inkoustů Canon znamená pohodlnou obsluhu, nižší náklady a skvělé výsledky. Pomocí služby Canon PIXMA Cloud Link se připojte k síti Instagram a tiskněte čtvercové fotografie díky podpoře čtvercového média Canon Photo Paper Plus Glossy II 13 × 13 cm.

  • Volitelné inkousty XL s vysokou výtěžností.
  • Fotografie 10×15 cm za pouhých 39 sekund.
  • Čtvercový papír a dvojitý podavač.

Canon PIXMA TS6050

PIXMA řady TS5050

Elegantní a ekonomická.

Tiskárna má vestavěnou technologii Wi-Fi, což znamená, že můžete tisknout z chytrého zařízení nebo počítače se systémem Android, iOS, Google Cloud Print a Windows 10 Mobile. Můžete také sdílet své oblíbené okamžiky z fotoaparátu s technologií Wi-Fi nebo pomocí vestavěného slotu pro karty SD. Získáte rychlý přístup k funkcím skenování, kopírování a tisku díky snadno nastavitelnému přednímu panelu a 7,5 cm displeji LCD. Inovativní zadní podavač papíru umožňuje tisknout fotografie bez okrajů doma za méně než 40 sekund. Je rychlá a snadno použitelná díky inovovanému uživatelskému rozhraní.

Vyzkoušejte útlé a prostorově úsporné zařízení o 40% menší než předchozí modely. Díky důmyslnému využití kontrastních povrchů, zaoblených rohů a zužujících se obrysů vypadá tato už tak malá tiskárna ještě menší.

Canon PIXMA TS5050

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.