Outdoorové PoE přepínače

Outdoorové PoE přepínače

Společnost Zyxel uvádí na trh outdoorové PoE switche RGS100-5P a RGS200-12P, které lze instalovat i do náročných podmínek. Řada RGS vyniká širokým rozsahem provozních teplot, krytím IP30, certifikací EMC a bezventilátorovým provedením garantujícím vynikající tepelnou regulaci a ochranu.

PoE přepínače Zyxel řady RGS

Kompletně navrženy pro venkovní použití.

Spolehlivá konektivita 24/7

Případná nefunkčnost systému pro IP dohled může mít vážné bezpečnostní následky. Přepínače řady RGS jsou proto vybaveny duálním napájením přispívajícím k vyšší spolehlivosti sítě. V případě selhání jednoho zdroje bude přepínač napájen druhým zdrojem, aby vaše síť zůstala za všech okolností funkční. Model RGS200-12P navíc disponuje redundantním okruhem a technologií pro automatickou a rychlou obnovu provozu. To znamená, že při výskytu jakékoliv chyby v síti, přepínač RGS200-12P obnoví standardní provoz za méně než 20 milisekund.

Tyto přepínače lze navíc instalovat na montážní lištu DIN nebo na stěnu, což umožňuje maximální využití omezeného prostoru ve skříni.

Více možností, méně námahy

Dohled nad rozsáhlými prostory může standardně vyžadovat horentní náklady na přenos dat a na napájení na dlouhé vzdálenosti. Na základě optického uplinku dokáže řada RGS síť rozšířit na uzly vzdálené až 40 km. Díky podpoře PoE+ a vysoké kapacitě napájení až 120 W nebo 240 W, která je dostačující i pro energeticky náročná zařízení, navíc tyto přepínače šetří náklady na kabeláž.

Řada RGS zahrnuje dva modely – řízený 12portový přepínač RGS200-12P a neřízený 5portový přepínač RGS100-5P. Společnost ZyXEL nabízí komplexní portfolio řízených, chytrých řízených a neřízených síťových přepínačů pro spolehlivé sítě malých a středních organizací, ubytovacích a restauračních zařízení a vzdělávacích institucí.

Zyxel switche RGS

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.