ESET zvítězil u čtenářů německého Computer Bildu

ESET zvítězil u čtenářů německého Computer Bildu

Společnost ESET, lídr v proaktivní digitální ochraně, získala další významné ocenění v Německu, tentokrát od čtenářů a uživatelů. ESET Smart Security obdržel cenu Zlatý počítač pro nejlepší produkt v kategorii bezpečnostního řešení pro domácnosti od čtenářů největšího spotřebitelského IT časopisu v Evropě, německého Computer Bildu.

„Bezpečnostní experti ze společnosti ESET převzali vzácnou trofej (Zlatý počítač). Zvítězili v  kategorii ochrany s jejich bezpečnostním softwarem ESET Smart Security 9,“ uvedl Computer Bild ve své tiskové zprávě o předávání Zlatých počítačů. Computer Bild je největší časopis o počítačích nejen v Německu, ale i v celé Evropě.

Začátkem letošního roku zvítězil ESET Smart Security 9 i v náročném redakčním testu Computer Bildu. Z třinácti testovaných produktů určených pro domácnosti vykázal nejvyšší skóre a celý test vyhrál. ESET Smart Security 9 je předchůdcem aktuální verze komplexní ochrany pro domácnosti ESET Smart Security 10, již společnost ESET uvolnila pro český trh již v srpnu.

 

Akce: Jeden rok ochrany navíc ZDARMA

banner 3za2 mailing

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.