Chytré přepínače řady Networking X

Chytré přepínače řady Networking X

Požadavky moderních virtualizovaných sítí splní odolné přepínače Dell Networking X s vysokou hustotou a úplnou sadou funkcí pro velké i malé firmy.

Dell Networking řady X

Elegantní rozhraní a pohodlná správa, úspora času díky inteligentním funkcím.

Snadná správa kancelářské sítě přepínači 1GbE a 10GbE, které nabízí funkce třídy enterprise-class a intuitivní grafické uživatelské rozhraní pro správu. Intuitivní grafické uživatelské rozhraní (GUI) přepínačů Dell Networking řady X usnadňuje správcům sítí nastavení a správu. Návrh všech jeho součástí – od navigace přes struktury nabídek po nápovědné tipy – vychází z rozsáhlých testů použitelnosti a byl inspirován způsobem uvažování a práce profesionálních informatiků. Rozhraní je proto velmi snadno použitelné pro pravidelné i příležitostné uživatele. S řadou Networking X si snadno poradíte s integrací do vaší sítě.

  • Rychlá konfigurace a vyladění výkonu sítě s účelně navrženými nástroji a průvodci.
  • Automatizovaná optimalizace provozu – k dispozici jsou myší ovládané dávkové rutiny pro konkrétní aplikace, jako je například jednotná komunikace.
  • Lepší přehled s podrobným ovládacím panelem – jednotné a přizpůsobitelné zobrazení běžných úloh, výstrah, stavu portů a vizualizace sítě.
  • Rychlejší osvojení pomocí dobře známých příkazů a výstrah podobných pro počítače i servery.
  • Lepší přehled o síťovém provozu a podpora odstraňování problémů snižuje riziko výpadků sítě.
  • Možnost sledování a řešení potíží pomocí „akčního monitorování“, řízeného a systematického pracovního postupu od identifikace problému po jeho vyřešení.
  • Omezení chyb konfigurace a eliminace dodatečných kroků s využitím víceportových dávkových rutin a profilů portů pro běžná zařízení.
  • Optimalizace cloudových služeb a místních síťových aplikací pomocí funkcí zabezpečení a možností stanovení priorit provozu.

Dell Networking X

Vyberte si vhodný přepínač pro vaši síť. Vyberte si z široké nabídky modelů s bohatými funkcemi a různým počtem portů. Modely s napájením PoE (Power over Ethernet) a PoE+ umožňují flexibilnější nasazení s možností připojení, automatické konfigurace a napájení telefonů, fotoaparátů, kompaktních přepínačů a dalších síťových zařízení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.