Čtyřlístek nových pracovních stanic

Čtyřlístek nových pracovních stanic

Čtveřici výkonných a spolehlivých pracovních stanic ThinkStation od Lenova si můžete přizpůsobit k obrazu svému. ThinkStation P310 a P510 přináší výhodný poměr ceny a výkonu spolu s řadou inovativních prvků. Dvouprocesorové počítače ThinkStation P710 a P910 jsou v základu vybaveny přihrádkami a oddíly Flex pro celkovou všestrannost spolu s inovativním tříkanálovým chlazením.

Lenovo ThinkStation P7101

ThinkStation P710 a P910

Všestranné pracovní stanice.

Pracovní stanice nové generace ThinkStation P710 a P910 jsou stvořené k plnění náročných komplexních úkolů a zpracování velkého objemu dat. Využití najdou především v oborech, kde je důležitá vysoká rychlost a schopnost paralelního zpracování, jako je například lékařství, finančnictví, architektura nebo média.

K vynikajícím konstrukčním vlastnostem ThinkStation P710 a P910 patří přihrádky a oddíly Flex pro celkovou všestrannost. Oba modely přináší pokročilé tříkrálové chlazení a inovativní design vzduchového tlumiče, které zaručí dostatečné chlazení i při práci na maximum. Upgrade obou pracovních stanic je možný bez použití jakýchkoliv nástrojů. Kromě konfigurovatelného úložiště lze vyměnit grafickou kartu nebo využít tři druhy napájení.

O vysoký výkon a bezproblémový chod pracovních stanic se starají procesory Intel Xeon E5-2600 v4 společně s širokou škálou certifikátů ISV, plně přizpůsobitelným úložištěm a konfigurací I/O. Pro skutečně nepřekonatelný výpočetní i grafický výkon je model ThinkStation P710 vybaven operační pamětí až 384 GB DDR4 a grafickou kartou NVIDIA Quadro M6000, zatímco stanice P910 disponuje operační pamětí o velikosti až 1TB DDR4 a grafikou až 3× NVIDIA Quadro M6000.

 

ThinkStation P310 a P510

Široké využití a spolehlivost.

Důležité úlohy vyžadují spolehlivost a vysoký výkon. Pracovní stanice ThinkStation P310 a P510 vynikají v obou těchto vlastnostech a navíc jsou dostupné za rozumnou cenu. Jsou tak skvělou volbou pro společnosti, které potřebují vyměnit běžné počítače za výkonnější pracovní stanice a přitom mají omezený rozpočet.

ThinkStation P310 je poháněná procesory až Intel Xeon E3-1200 v5 a vybavená grafickou kartou NVIDIA Quadro zatímco ThinkStation P510 se může pochlubit výkonem procesorů Intel Xeon E5-1600 v4 spolu s grafickou kartou až NVIDIA Quadro M6000. V případě modelu ThinkStation P310 si mohou uživatelé vybrat z tower nebo SFF provedení.

ISV certifikace a paměť s podporou automatické korekce chyb zaručují vysokou spolehlivost obou zařízení. Moduly Flex zase zajistí flexibilitu v modifikaci konektorové výbavy. Pracovní stanice jsou plně přizpůsobitelné také pro unikátní konfigurace datového úložiště, operační paměti, grafických karet, napájení a vstupních a výstupních portů. Oba modely se navíc mohou pochlubit ekologickou certifikací GREENGUARD spolu s řadou dalších certifikátů energetické úspornosti.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.