Monitory na bílo

Monitory na bílo

Sourozenecká dvojka monitorů od BenQ –  VZ2470H a VZ2770H – vstupuje na trh ve zcela novém moderním a elegantním bílém designu. Full HD novinky jsou osazeny AMVA+ panelem s širokými pozorovacími úhly a obsahují i funkce na ochranu zraku a snížení únavy očí.

BenQ VZ2470H a VZ2770H

Modely se liší pouze ve velikosti úhlopříčky. Zatímco BenQ VZ2470H nabídne 23,8 palce, jeho větší bratr BenQ VZ2770H disponuje 27” displejem. Netradiční design je prezentován zejména postavením nohy monitoru, která pozvolna navazuje na levý roh základny a nerušeně pokračuje vzhůru. Eleganci zvýrazňuje také moderní bílá barva a ultra úzký rámeček displeje.

Monitory disponují 8bitovým AMVA+ panelem s širokými pozorovacími úhly 178 stupňů vertikálně i horizontálně, Full HD rozlišením a přirozeným kontrastním poměrem 3000:1. Barevné podání odpovídá 72 % gamutu NTSC a odezva (GTG) činí pouhé 4 ms.

Novinky obsahují i prvky na ochranu zraku a snížení únavy očí v podobě eliminace blikání na pozadí Flicker-free a režimu Low Blue Light pro snížení množství vyzařovaného modrého světla ve čtyřech přednastavených úrovních v závislosti na typu uživatelské činnosti.

BenQ VZ2470H2

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.