W2000, projektor s titulem

W2000, projektor s titulem

V rámci prestižních cen EISA získal DLP projektor W2000 titul „Evropský projektor pro domácí kino 2016-2017“.

BenQ W2000

Evropský projektor pro domácí kino 2016-2017.

BenQ W2000 dokazuje, že obraz filmové kvality lze dosáhnout za dostupnou cenu – tento Full HD DLP projektor nabízí video ostré jako břitva, překypující detaily a obraz o úhlopříčce 254 cm dokáže promítnout ze vzdálenosti pouhých 2,5 m. Vysoký světelný výkon spolu s rozsáhlým kontrastem bude vhodný jak pro dobře osvětlené prostředí, tak pro zatemněnou místnost. Profesionální úroveň kalibrace a parametry splňující náročnou normu REC.709 zaručují realistické a živé barvy a přirozené zobrazení  pleťovky, které obvykle známe z projektorů za dvojnásobek ceny. W2000 je připraven pro zábavu i v 3D. A pokud potřebujete flexibilní řešení instalace, BenQ nabízí možnost dokoupit bezdrátovou sadu pro připojení bez kabelů.

BenQ W2000 EISA Award

Asociace EISA

EISA znamená European Imaging and Sound Association. Jsou nezávislí a jejich se ocenění poskytují výlučně na základě vlastních důkladných a korektních redakčních recenzí a testů. EISA je jedinečné sdružení bezmála 50 specializovaných zájmových časopisů z 23 evropských států v oborech Hi-Fi, TV pro domácí kino a Video, Fotografie, Elektronika pro auta, Audio v domácím kině a Mobilní přístroje.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.